Adam Jewell Webcam

Adam Jewell

Var rommet til å zoome med føttene eller trengte det en linse? Jeg visste ikke, og jeg var ikke sikker på om jeg ville være tilbake igjen, så jeg tok praktisk talt hvert eneste kamerautstyr opp Hengende innsjø løype bare i tilfelle. I løpet av våren 2022 var jeg ute og trippet rundt i det vestlige USA som vanlig. En sirkulær polarisator er et godt, men ikke nødvendig tilbehør å ha. På solfylte dager kan det bidra til å kutte ned gjenskinn på trikkebilene, spesielt på vinduene i trikkebilene.

VMI Honours Seven on Senior Day: Keydets kommer kort inn 17-3 tilbakeslag til Wofford – Augusta Free Press

VMI Honours Seven on Senior Day: KeyDets kommer til kort i 17-3 tilbakeslag til Wofford.

Klikk her – gratis voksenprat

Telleren balanserer hverandre når den ene går opp og den andre går ned. Nå som plasthandelposer blir faset ut kan du løse det problemet med en eller flere lerautvesker som viser frem Jackson Hole Tram. De kommer i en rekke størrelser, og de store er store nok til å være fine strandposer. Hvis du vil ha noe litt mindre, hvorfor ikke få en sak for den nye Apple- eller Samsung -telefonen.

Kunstverk av Adam Jewell

Den første virkelig store begivenheten i løpet av livet mitt var terrorangrepet den 11. september. Jeg husker at jeg var hjemme fra skolen, syk, den dagen og så på hele saken utfolde seg. Vi står bak ballen på mange nasjonale spørsmål, for eksempel marihuana legalisering og hampproduksjon. Selv om vi nå gjør fremskritt mot det i 2022, sender vi allerede signaler om at vi skal gjøre det vanskelig for folk å blomstre i denne næringslivet. Når det er gjort, kanskje jeg går ut og siver i bilen min en gang i blant bare for gammel tid skyld. Det vil være vanskelig å slå eventyrene de siste 10 årene, men jeg gleder meg definitivt til mer behagelig sovearrangement som går fremover.

  • Goblin Valley State Park ligger i San Rafael -ørkenen i San Rafael Swell.
  • Det er en annen god grunn til å komme dit tidlig før folkemengdene begynner å strømme inn i parken.
  • En 17mm – 40mm vil gi deg mer fleksibilitet til å skyte noen av de gigantiske fjellformasjonene mens du er ganske nær dem.
  • Veien er farbar med hvilken som helst bil, men til tider har massive jettegryter som krever litt forsiktighet.
  • Det vil utløse gode minner fra skiekspert terreng i Teton -fjellkjeden i Jackson, Wyoming.
Adam Jewell Re tenker mer

På virkelig lyse solfylte dager som kanskje ikke fungerer, og det kan hende du trenger å bruke et nøytralt tetthetsfilter for å få fossen til å se ut. Når du kommer til Hengende innsjø Du vil kunne gå langs kanten av innsjøen for å få bilder som den i dette innlegget. Ingen skal gå ut på tømmerstokken eller gå i sjøen. I det siste var dette en regel ignorert av mange mennesker som vandret opp til å henge innsjøen. Når du har fått tillatelsen til turen, må du komme deg til Glenwood Springs. Kjøreturen fra Grand Junction til Hanging Lake er litt over en time uten trafikk.

Hvordan er det å reise til og fotografere Guds hage?

Legg til noen kasteputer, så har du et fantastisk blikk for soverommet eller stuen sofaen. Hvis du vil gi badet ditt et Jackson -hull -tema, tar et dusjforheng og utmerket valg og kan kobles sammen med matchende badehåndklær for å fullføre utseendet. Hvis du tenker mer på stuen på stuen eller soverommet, gjør et Sherpa Fleece -teppe et godt valg. De ser bra ut og er flotte for å krølle seg under en kald vinterdag. Matchende kasteputer kan gjøre et fint kompliment til et stort Sherpa Fleece -teppe.

Adam Jewell Zoom med

For 18 år siden i dag, @Jakegibb / Adam Jewell hver vant sin første proff #Strand volleyball turnering på #AVP Austin Open

— Bvbinfo, inc. (@Bvbinfo) 2. mai 2022

Adam Jewell i Teton