Adam Magnus Webcam

Adam Warlock Magus

Siden han oppdaget at han og Magus er en og samme, har mange av Warlocks handlinger og beslutninger blitt drevet av frykt for hva han kan bli, og en desperasjon for å unngå den mørke skjebnen. Adam ble dødelig såret av Thanos, kort tid etter at Mad Titan myrdet Gamora og Lobotomized Pip, velkommen til slutten. De mest effektive George Pérez -sidene i Marvel HistoryRevisit the Legendary Career of the Beloved Artist med en håndfull toppøyeblikk.

Adam Magnus demokratiske operativer Magnus og Pearson

Adam Magnus jordforskere

Adam WarlockKroppen ble innkapslet i en annen kokong, og han ble gjenfødt flere dager senere enda kraftigere og kosmisk bevisst enn før. Etter å ha beseiret mann-dyret, forlot Warlock mot-jorden for å bli en styrke for godt i hele kosmos, og opplevde mange andre dødsfall og oppstandelser underveis. Etter biskopen Walter de Coventre, en gang i året etter 21. mars 1371, ble Andrew valgt som biskop av Dunblane av katedralkapittelet i bispedømmet; Han ble gitt til se av pave Gregory XI 27. april 1372. 1. juli 1372 ble han og alle de andre biskopene i Skottland beordret av pavedømmet for å samle inn en tidel av deres årlige inntekt "til hjelp for forsvaret av paven og den romerske kirken i Italia". Warlock hadde en gruppe følgere som hadde på seg Black Nova Centurion -hjelmer med oppgaven med å beskytte ham og/eller ødelegge ham hvis han vendte ondt.

Demokratiske operater Magnus og Pearson danner nytt konsulentfirma

Adam Warlock ble opprettet av en gruppe jordforskere kalt enklaven som en del av deres forsøk på å utvikle en hær av perfekte, uovervinnelige mennesker. Mens han fremdeles dannet seg, ble Warlock klar over at skaperne hans hadde til hensikt å bruke denne hæren for å erobre verden. Da han kom ut av en stor kokong, var Warlock – så kjent som "ham" – kastet enorme kosmiske makter og gjorde umiddelbart opprør mot forskerne, som han anså det onde. Han bestemte at Jorden ikke var klar for sin tilstedeværelse og forlot planeten – men ikke før han utslettet enklaven og deres laboratoriekompleks. Gjennom dagen tok Charlie Company tung fiendens kontakt, og de klarte ikke å holde sine taktisk svake posisjoner. Adam beordret peletten sin til å trekke seg tilbake til den delvis ødelagte betongfabrikken fem hundre meter bak, mens han dekket deres tilfluktssted.

Adam Magnus på det demokratiske

Raphael Warnock kan elske valper. Men den Beagle ble lånt – Politifact

Raphael Warnock kan elske valper. Men den Beagle ble lånt.

Klikk her – gratis voksenprat

Pearsons CV inkluderer tid på Demokratisk senatorisk kampanjeutvalg så vel som DGA. Hun jobbet også med en rekke kampanjer, inkludert Sen. Tim Kaines (D-VA.) Gubernatorial kampanje og sen. Mark Warners (D-VA.) Senatet løper. Pearson og Magnus sa i et intervju at et signaturaspekt av deres nye firma vil holde nære forhold til kampanjene de konsulterer fra begynnelsen. Før hennes arbeid som administrerende direktør for DGA, fungerte Elisabeth som politisk direktør. Hun har også jobbet med flere kampanjer i Virginia inkludert Warner for Senatet, Kaine for guvernør og Wagner for LT. Guvernør.

Marvel Insider

Etter å ha blitt samlet til denne stillingen av en vanlig, kanskje biskopen av Dunblane Walter de Coventre, fikk han en fersk pavelig bestemmelse 6. januar 1367. I løpet av de siste to syklusene var Magnus Shorr Johnson Magnus hovedkonsulent for Sens. Michael Bennet (D-Colo.), Sherrod Brown (D-Ohio), Tammy Baldwin (D-wis.) og Catherine Cortez Masto (D-Nev.) så vel som govs. Firmaet begynner med bare Pearson og Magnus, men de planlegger å legge til noen flere mennesker i tide. Magnus og Pearson har rådet en lang liste over kandidater, og er kjent for å hjelpe høyprofilerte gubernatorial- og senatskandidater. Noen konsulentfirmaer, sa Pearson, blir i banene og swoop bare på visse punkter under kampanjen. Men det nye firmaets tilnærming vil være å holde seg nær en klients kampanje fra starten til slutt.

  • Av ukjent bakgrunn, blir han spilt inn for første gang i et dokument dating til 28. november 1365, som holder stillingen som Archdeacon of Dunblane.
  • Pearsons CV inkluderer tid på Demokratisk senatorisk kampanjeutvalg så vel som DGA.
  • Adam Warlock kan være en skapelse av jorden, men hans makt hører hjemme blant de mektigste vesener i galaksen.
  • Adam forsvarlig forsvarte stillingen av seg selv, og drepte eller såret en oppover 50 paktsoldater under sitt forsvar.
  • Han fortsatte med prestisje i UNSC Army Pathfinders, og vant to Purple Hearts, en sølvstjerne med Oak Leaf Clusters og Medal of Honor – den høyeste prisen som kan gis i UNSC.

Pearson administrerte et sykkelbudsjett på $ 140 millioner og en 40-personers stab, moderniserte DGA ved å opprette en egen forskningsavdeling, firedoble det individuelle donorprogrammet og starte en grasrot-innsamlingsaksjon. Pearson jobbet også tett med demokratiske sittende for å utvide DGAs profil i Trump -tiden. Da Adam var 14 år, ble faren hans, en USNC Marine Corps Longsword -pilot, skutt ned under forsvaret av en gruvekoloni og antatt død.