Adrea Abeli ​​Webcam

Andrea Abeli 67 bilder

Andrea Abeli har også sluttet seg til betal-per-visningssøknaden kalt OnlyFans der hun har samlet seg over 521.8 tusen likes. Abeli ​​elsker å vise frem sin sexy kurve, og hun nøler ikke med å snakke om kroppsbildet sitt. Hun snakker fritt om operasjonen sin med fansen sin. Hun har flere badedrakter på seg sosiale medier og har også dukket opp i 26. oktober 2022, så det er badedraktmagasinet. Andrea Abeli fikk berømmelse gjennom henne sosiale medier. Hun startet sin karriere som skuespiller som dukket opp i “Two Lottery Tickets”, men hun endret senere karrieren til modellering.

Slutten av året topp 10 Fanny Friday -funksjoner i 2022. – 94.5 The Buzz

Slutten av året topp 10 Fanny Friday -funksjoner i 2022..

Klikk her – gratis voksenprat

Andrea Abeli ​​fyller 38 år i februar 2022. Hun har mørkebrune øyne og krøllete brunt hår og er en fantastisk kvinne. Hun liker å dø håret blond, rødt og andre farger for å matche antrekkene hennes. Andrea Abeli ​​ble født 19. januar 1984 i Caracal, Romania. Hun er født og oppvokst av sine rumenske foreldre hvis navn ikke er blitt avslørt i offentligheten ennå.

Andrea Abeli Bio, alder og familie

Abeli ​​har rumensk og amerikansk nasjonalitet og hvit etnisitet. Hun har en høyde på 5 fot 5 tommer og en vekt på 62 kilo. Abeli ​​gikk på treningsstudioet for å opprettholde sin kondisjon. Klikk på nedlastingsknappen, så blir du omdirigert til siden som inkluderer lenkene for å laste ned pakken.

  • Hun snakker fritt om operasjonen sin med fansen sin.
  • De elsker også å reise og tilbringe netter på luksuriøse hoteller.
  • Hun er ganske aktiv på sin Twitter -konto.
  • Paret bruker vanligvis tiden sammen når de er gratis.
  • Begge er helsefreaks, men kjæresten hennes er mer helsebevisst enn henne.
  • Reiser, luksushoteller, dyre undertøy og biler er noen av de uformelle tingene vi ser på henne sosiale medier.
Adrea Abeli ​​har samlet seg

Andrea Abeli ble født i Caracal, Romania, 19. januar 1984. Hennes rumenske foreldre, hvis navn ennå ikke er blitt offentliggjort, fødte henne og oppdratt henne. Abeli ​​er av rumensk og amerikansk avstamning og er av hvit aner, og hun ble født under Sign of Steinbukken.