Adrianna Molina Webcam

Adrianna Molina vinner distriktstitler i

Yadier Molina

På åpningsdagen 2022, kontra bryggerne, utvidet Molina lagrekordet for åpningsdagen starter med 15. Han gjorde sin første karriereopptreden på Tredje base I ekstra omgang av en 6–5 seier 1. april kontra Pirates. Kardinalene hadde behov for infield dybde med en skade på vanlig verktøyinfielder Jedd Gyorko.

  • 19. juni satte han Major League Rekord for de fleste spill fanget med ett lag med 1 757, og passerte Gabby Hartnett som tidligere hadde holdt rekorden som medlem av Cubs.
  • Ubundet av de universelle forbeholdene om hans offensive tak, ST. Louis Cardinals tok i stedet Molina i fjerde runde av 2000 MLB -utkastet og signerte ham for $ 325.000.
  • Fra 22. til 25. juli homerte han i tre kamper på rad, andre gang i karrieren hadde han gjort det.
  • Molina ledet laget i 2022 med 134 treff og 78 RBI -er, og alle NL -fangere i begge kategorier, og gikk inn på den datoen.

Før han ble utkast, trente Molina for Cincinnati Reds. Han tok på seg et opptog på Stadium ved elven med armen og flaggermusen som grep oppmerksomheten til ledere, speidere og fremtredende tidligere røde spillere, inkludert Johnny Bench og Bob Boone. Som Molina husket, forlot han økten med inntrykk av at Cincinnati hadde tenkt å utarbeide ham. Ubundet av de universelle forbeholdene om hans offensive tak, ST. Louis Cardinals tok i stedet Molina i fjerde runde av 2000 MLB -utkastet og signerte ham for $ 325.000. Han forble håpefull at sønnene hans skulle bli profesjonelle baseballspillere. La Wanda Yadi og familien alene de er veldig hyggelige mennesker, og jeg har sett Wanda og Yadi rundt St Louis, de er et søtt par, og han virker som om han oppfører seg som en ekte mann for henne i motsetning til noen gutter.

Adrianna Molina Austin Eyler - Foto av

Priser og prestasjoner

Ni dager senere ble han tildelt sin tredje Gold Glove Award. Molina’s Ninth-Inning, RBI Double, bandt 27. juli-spillet mot New York Mets på 4–4, og avsluttet Jeurys Familias påfølgende-Saves-strek på 52, den tredje langeste i Major League historie. Hans tiende omgang dobbelt mot Milwaukee 30. august, hans 30. av sesongen og 300. i karrieren, bidro til å lede kardinalene til en 2–1 seier. Etter å ha startet med en .256 Gjennomsnitt gjennom 85 kamper kjempet Molina .365 fra 8. juli til slutten av sesongen, og samlet traff .307, åtte hjemmeløp, 58 RBIs, og ledet alle Major League fangere med 164 treff og 38 dobler. Hans hit-sum var også en karrierehøy, og ledet klubben, og han var åttende i ligaen i batting og niende i dobler.

Adrianna Molina Spring Training, instruktør

Williamsports Anyae Grissom, Taniyah Martin Win District Titles in Girls Class AAA Competition – Williamsport Sun -Gazette

Williamsports Anyae Grissom, Taniyah Martin vinner distriktstitler i jenter klasse AAA -konkurranse.

Klikk her – gratis voksenprat

I den tredje omgangen til 29. mai -spillet mot Colorado, tok han et stygt tips fra håndleddet fra Rockies Right Fielder Brad Hawpes flaggermus. Etter å ha savnet 26 kamper, aktiverte kardinalene ham fra funksjonshemmede listen 28. juni. Yadi er en pro baseballspiller, hva har hans personlige liv å gjøre med hva som helst? Han virker som en smart og ærlig mann, og jeg er sikker på at hvis han ikke elsket kona, ville de fortsatt ikke være gift. Hvis du er en ekte Yadi -fan, vis ham så vel som hans familie respekt . 22. mai 2022 gjorde Molina sin første karriereopptreden da han stengte en seier 18–4 mot Pittsburgh Pirates.

Speiding og mindre ligaer

Videre er disse tallene på linje med høysesonger av andre fangere som Johnny Bench, Elston Howard, Carlton Fisk og Rick Wilkins. Kardinalene inviterte Molina til Major League Vårtreningsleiren etter utkastet hans. Selv om den er beskrevet som "rå", hadde den unge fangeren til hensikt med fascinasjon for å etterligne Matheny. På et tidspunkt i den utvidede vårtreningen observerte instruktøren Dave Ricketts Molina fra en golfbil under et spill da han fremdeles lærte å fange; Han hadde gått over fra Tredje base. Etter å ha tillatt en passert ball gjennom beina med en løper på Tredje base, Molina kjørte til backstop for å hente ballen.

Philadelphia Ballets Adrianna de Svatisch og Austin Eyler – Foto av Arian Molina Soca #TutuTuesday bilde.Twitter.com/Esmoinhdxk

— Susan Jordan #Savesheikhjarrah 🇵🇸 (@moonbootica) 10. august 2022