Adrienne Airhart Webcam

Dineres sassy respons på kvinne som stønnet de store brystene hennes var «distraherende»

Viral Moment fikk andre brukere av sosiale medier til å dele sin støtte til Airhart, med mange kvinner som tilbyr sine egne erfaringer med å bli kroppsskadet. «Jeg vil aldri glemme da jeg var på arbeidserfaring på 15 år gammel og damen jeg» jobbet «for skrev i min evaluering at jeg kledde meg upassende. Det gjorde jeg ikke, jeg hadde på meg nøyaktig hva de hadde bedt meg om å ha på meg. Podcasteren fra Los Angeles, i USA, delte hvordan kvinnen fortalte henne at brystene hennes er «distraherende» før hun reiste seg og flytter til et annet bord. Oppmuntring strømmet inn for Airhart inkludert en kvinne som skrev: “Wow, hun måtte fysisk forlate din tilstedeværelse???? ”Sa en dame i en tweet, og» forestill deg å være så usikker du må forlate fordi noens skjønnhet er for stor til at du kan håndtere, «sa en annen tweet.

Adrienne Airhart ble kalt inn i HR og

Los Angeles Sex Work State of the Union – Insidehook

Los Angeles Sex Work State of the Union.

Klikk her – gratis voksenprat

(Selv om datoen hennes snakket med meg da hun gikk på do … kan du høre ham) ”. The Independents journalistikk støttes av leserne våre. Når du kjøper gjennom lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene provisjon. En tredjeparts nettleserplugin, som ghostery eller noscript, forhindrer at JavaScript kjører.

Jeg er en guru i størrelse i størrelse

En kvinne som hevdet at hun ble blitt skadet av en annen restaurantgjenger i en nå-viral tweet, har fått en strøm av støtte. Airharts vittige kommentar har inspirert andre kvinner til å dele sine egne «Big Naturals» -historier. Adrienne Airhart, Fra Los Angeles var ute og feiret bursdagen sin da en kvinne som satt i nærheten ropte ut klyvingen hennes, før hun bestemte seg for å flytte til et annet bord.

Adrienne Airhart podcasteren fra los
  • Når du kjøper gjennom lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene provisjon.
  • En kvinne som gikk ut på middag for å feire bursdagen hennes fikk et sjokk da en annen spisestue fortalte henne at brystene hennes er «distraherende».
  • I klippet blir kvinnens dato sett gratulerer henne med bursdagen hennes.
  • Ble kalt inn i HR og fortalte en kvinne som klaget over min usmakelige klyving, og de tvang meg til å bruke og kjøpe en XXL -merkevarepolo, ”fortalte en annen person.
  • «Jeg vil aldri glemme da jeg var på arbeidserfaring på 15 år gammel og damen jeg» jobbet «for skrev i min evaluering at jeg kledde meg upassende.
Adrienne Airhart forestiller deg å være

Ytterligere informasjon er tilgjengelig i denne støtteartikkelen. Twitter -brukere oversvømmet deretter inn i Adrienne sine kommentarer for å forsvare henne. Ønsker å bokmerke favorittartiklene og historiene dine for å lese eller referere senere? Ved å klikke på ‘Register’ bekrefter du at dataene dine er lagt inn riktig, og du har lest og godtar uterms of Use, Cookie PolicyAndPrivacy Notice. Ved å klikke på «Opprett kontoen min» bekrefter du at dataene dine er lagt inn riktig, og du har lest og godta uterms of use, cookie policy og reprivacy varsel. Men da hun sluttet å amme, mistet hun også sin nye byste størrelse.

2internet backs kvinne som ble skammet for hennes distraherende bryster

Airhart er ikke alene om å føle skam over brystet i et offentlig rom. En kvinne ble nylig bedt om å dekke opp fordi hennes «store bryster» gjorde «folk ukomfortable» i en temapark. Adrienne Airhart likte bursdagsmåltidet sitt og bestemte seg for å ta av seg sjalet – bare for å bli møtt med en frekk kommentar fra en kvinne på bordet ved siden av hennes. “Jeg hadde en rødmontert tank top på under en rød jakke da jeg jobbet i en stor butikk på 18/17 år.

Adrienne Airhart Twitter -brukere oversvømmet deretter inn i

Ble kalt inn i HR og fortalte en kvinne som klaget over min usmakelige klyving, og de tvang meg til å bruke og kjøpe en XXL -merkevarepolo, ”fortalte en annen person. «Tenk deg å være så usikker du må forlate fordi noens skjønnhet er for stor til at du kan håndtere,» la en annen Twitter -bruker lagt til en annen Twitter. «Det gjorde jeg ikke, jeg hadde på meg nøyaktig hva de hadde bedt meg om å ha på meg. Jeg hadde ganske enkelt bryster.»Innlegget fikk også andre kvinner til å komme frem med sine egne historier om å bli denigrert for bryststørrelsen.