Agatha Dolly Webcam

Agatha Christie‘s Marple TV -serie 2004

Hvem vet om vrien på slutten var den rette eller gale avgjørelsen. Jeg er en stor Christie -fan, og det plaget meg ikke, jeg var glad for å se noe annet forsøk på. URL Consultato IL 25 Marzo 2009 (Archiviato Dall’url Originale IL 7 Aprile 2009). Vel, jeg har egentlig ikke lest noen bøker av Agatha Christie Og som seer fant jeg denne serien så hyggelig! Og min favoritt frøken Marple er Geraldine McEwan fordi jeg trodde hun moret meg litt trist at hun ikke fortsatte, men det er forståelig! Når plottet noen ganger ikke egentlig fungerte på meg, trodde jeg at det var noe som fikk meg til å ville se det mer og endte opp med å ville se mer.

Joe Alwyns pseudonym om kjæresten Taylor Swifts album oppkalt etter oldefar – Msnnow

Joe Alwyns pseudonym om kjæresten Taylor Swifts album oppkalt etter oldefar.

Klikk her – gratis voksenprat

Å sette den på 50 -tallet var et vågalt trekk, men jeg føler at det lønnet seg. Hun var en veldig annen Jane Marple for Joan Hickson, Scatty, smart og massivt mindre sjokkerbar, hun var en moden karakter som hadde en kjærlighetsinteresse og et moderne livssyn. Rettferdig å si at jeg synes nesten alle Joan’s Productions Superior. Jeg tror denne står ganske bra, den beveger seg i et fint tempo. Det er noen gode forestillinger, Joanna Lumley, Simon Callow og Ben Miller er en flott støttende rollebesetning. Scenen der Geraldine sier ‘For når du er forelsket, tror du at du er uovervinnelig, den blender deg,’ er spesielt i bevegelse.

Handling

Det er en av de første britiske TV -seriene som jeg så på, og det er noe jeg ikke ville angre på. MS. Marple er en så unik og autentisk karakter, og det er litt uheldig at hun ikke ikke var så populær som Poirot. An Eldre spinster levende i landsbyen St. Mary Mead hjelper sine venner og slektninger med å løse mystiske drap. Dolly Bantry ber sin gamle venn Miss Marple når det kvalt liket av en ukjent blond jente blir funnet i biblioteket i hjemmet hennes, Gossington Hall. Blant andre ble Eileen Atkins og Annette Crosbie vurdert for den delen av Frøken Marplesin venn Dolly Bantry.

Agatha Dolly Vi kjenner alle historien

Agatha Dolly Conway Jefferson

Da ringer superintendent fra kystbyen Danemouth. Ruby Keane, en ung jente ansatt som danser på det majestetiske hotellet der, har forsvunnet, og fetteren hennes Josie Turner identifiserer liket som Ruby’s. Ruby er i favør med millionær Conway Jefferson, hvis egen sønn og datter ble drept i et luftangrep i krigstid, og han vil adoptere henne. Svigersønnen Mark Gaskell, og svigerdatteren Adelaide reagerer forskjellige på nyhetene. Frøken Marple er overbevist om at løsningen på Rubys drap kan bli funnet på hotellet og at hun og Dolly boka til en suite for å undersøke. Vi kjenner alle historien, så jeg tror det var dristig av forfatteren å gjøre noen få redigeringer og endre ting litt, eller det hadde ikke vært behov for å lage serien.

Les Dernières Aventures

Delen ble til slutt gitt til Joanna Lumley, som kaller seg en "dø-hard Christie-fan".

  • An Eldre spinster bor i landsbyen St. Mary Mead hjelper sine venner og slektninger med å løse mystiske drap.
  • Basert på Dame Agatha Christies krimromaner og noveller, fulgte dette showet The Adventures of Miss Jane Marple, en eldre spinster som bodde i den stille lille landsbyen St. Mary Mead.
  • URL Consultato IL 25 Marzo 2009 (Archiviato Dall’url Originale IL 7 Aprile 2009).
  • Da ringer superintendent fra kystbyen Danemouth.
Agatha Dolly på forskjellige måter

Basert på Dame Agatha Christies krimromaner og noveller, fulgte dette showet The Adventures of Miss Jane Marple, an Eldre spinster levende I den stille lille landsbyen St. Mary Mead. Under hennes mange besøk hos venner og slektninger i andre landsbyer, Frøken Marple snubler ofte over mystiske drap som hun hjelper til med å løse. Selv om politiet noen ganger er motvillige til å akseptere Miss Marple’s hjelp, vinner hennes rykte og enestående observasjonsmakter til slutt. En ung kvinnes lik blir dumpet i Library of Gossington Hall, hjemmet til Jane Marple’s venn Dolly Bantry og mannen hennes Arthur. Pompous sjefskonstabel Melchett mistenker en forbindelse med Basil Blake, en kunstig ung mann som bor lokalt, men Blake er avvisende når Melchett besøker ham.