Aj Bradham Webcam

Nigel Bradham eller en J Klein

Collins har vært en av Linchpins fra New England Patriots Multifasetterte defensive front, en spiller som er like flink i passdekning som han er til å skynde seg forbipasserende. En stor del av grunnen til at New England kan skjule frontene så uanstrengt er Collins allsidighet. 6’3 ”, 255 lb linebacker satte karrierehøyde i år i avskjæringer, sekker, passoppbrudd og quarterback-treff, mens han hakket sin andre påfølgende sesong med minst ti taklinger for tap. Spotrac prosjekterer at han vil kommandere rundt 9 millioner dollar årlig, så 30-åringen kan være litt utenfor Buffalos forventede prisklasse. Når det beste forsvaret i fotball har flere spillere som er satt til å treffe gratis byrå, er det en gitt at lag skal se ut til å skaffe seg disse spillerne. Når du anskaffer at disse spillerne kan ha duellen effekt av å forbedre laget ditt og svekke en divisjonsrival?

AJ Bradham 277 spesialteam

Eagles ‘offseason etter blåkopien av 2022s Super Bowl Run – Pocono Record

Eagles ‘offseason etter blåkopien fra 2022s Super Bowl Run.

Klikk her – gratis voksenprat

AJ Bradham nærmere

Van Noy passer Alexander -profil nærmere enn Collins, ettersom han best serveres Rushing the Passer som en "trekk" forsvarer. Dette kan være en flott signering-om enn en dyr-for å forbedre fronten, ettersom Pro Football Focus projiserer at Van Noy vil hente $ 10.5 millioner årlig denne høysesongen. Sett karrierehøyde i spill spilt og starter mens du også spiller på 277 spesialteam snaps.

Buffalo Rumblings hovedmeny

Vi trengte en linebacker, og å skaffe en erfaren en med over gjennomsnittet dekningsferdigheter er en ganske god avtale, etter min mening. Som en sann innvendig linebacker, kom det meste av Bradhams ansvar i dekningen under Eagles defensiv koordinator Jim Schwartz i form av en krøll/krokforsvarer eller den dype midtforsvareren i Cover 2 Zone. Bradham kommer ikke til å være en lekemaker, nødvendigvis. Han kommer til New Orleans for å begrense store skuespill, ved ikke å la trange ender og mottakere komme opp bak seg i sonedekning, samt fylle hull i løpespillet. Den malte kråkeboller, Lytechinus Pictus, som en genetisk aktivert utviklingsmodell. Ideogram og distribusjon av utviklingsgener i Lytechinus variegatus.

AJ Bradham Episode Maruqes

AJ Bradham leder for menn i

Han blir litt for foran seg selv og vil overlate til tider. Som enhver spiller, er han som noen få mangler som er tydelige når du ser på ham. På dagens episode Maruqes og Justin gjenspeiler Sixers.Heat Games 3 & 4 når de forbereder seg på å gå tilbake til Miami med serien Ties 2-2. Bidragene på feltet var hans bidrag i garderoben og i samfunnet.

Innhold Copyright 2022

Forhåpentligvis hjelper det å være omgitt av et bedre løpsforsvar å forbedre seg i den forstand, selv dette sent i karrieren. Dette er ikke forferdelig skuespill eller noe, de er bare skuespill der han ikke har noen innvirkning på løpet og blir presset der den offensive linjen vil at han skal presses. I tre av sine fem siste sesonger har han hatt vanlige sesong PFF -forsvarskarakterer på 53.1 eller lavere. Den åtte år lange veteranen tilbrakte første halvdel av sin karriere i Buffalo før han dro til City of Brotherly Love for sine fire siste sesonger med Eagles.

AJ Bradham forskjellen fra å signere Alshon
  • I tre av sine fem siste sesonger har han hatt vanlige sesong PFF -forsvarskarakterer på 53.1 eller lavere.
  • Regningene mistet en leder av menn i ‘Zo, og mens de vil erstatte hans produksjon, vil det være den vanskeligere å erstatte hans ledelse.
  • Van Noy passer Alexander -profil nærmere enn Collins, ettersom han best serveres Rushing the Passer som en "trekk" forsvarer.
  • Lytechinus Variegatus er en Camarodont Sea Urchin som finnes mye i hele det vestlige Atlanterhavet i en rekke marine habitater med grunt vann.

Regningene mistet en leder av menn i ‘Zo, og mens de vil erstatte hans produksjon, vil det være den vanskeligere å erstatte hans ledelse.