Alana Paolucci Webkamera

Er Alana og Charlie fortsatt sammen? Love Island USA -oppdatering

Hun vil beundre naturen på nært hold og la den friske luften få henne til å miste all spenningen mens hun sykler på bilturer. Faktisk spør hun til og med sine fans og følgere om de har fått ideer om noen vakre reisemål. Tilbake i mai 2022 fullførte den 26 år gamle modellen sitt utdanningsnivå på fakultetet for kommunikasjon. Hun ble uteksaminert fra universitetet på Buffalo, som er et av de beste universitetene i New York. Hun tok det med til sine sosiale nettsteder for å legge ut bilde for å formidle de lykkelige nyhetene til sine følgere som hadde på seg den akademiske kjolen og cap på universitetet.

Alana Paolucci hadde sine sporadiske tiff

Selv om Alana og Charlie ble investert i hverandre, hadde de fortsatt sine sporadiske tiff og kamper. Dessuten, med Charlie gradvis som viser mer personlighet, syntes Alana det var utfordrende å holde ham under sjekk. I tillegg var hun ganske opprørt over Charlies oppførsel angående kontanter og hvordan han ville snakke om henne eller savne henne selv etter at han og Alana kom sammen. Paret klarte imidlertid å fikse disse mindre brettene og kom inn i finalen sammen. Dessverre vant Charlie og Alana ikke, men avsluttet showet som fjerdeplassparet. Den fjerde sesongen støper for tiden og bør komme tilbake sommeren 2022 til CBS.

Alana Paolucci Instagram

Olivia nevnte til og med at paret planlegger å ta en kort tur til New York og deretter til Koreys hjemby. Imidlertid kom han ren til Kyra om illojaliteten hans, og hun bestemte seg for å tilgi ham. De viste enestående engasjement mens de kom seg etter hendelsen og endte til slutt på 2. plass på showet. Gjennom sin tid på showet har Will og Kyra blitt involvert i en påstand om at de begge kjente hverandre før showet.

Alana Paolucci mer siste og interessant
  • Imidlertid var Alana allerede i villaen på den tiden, og Charlie kunne ikke la være å bli trukket mot henne.
  • I juni 2022 la hun ut et meme med Zach Galifianakis til Instagram -kontoen sin.
  • Paret tok til hverandre, og Olivia uttrykte sitt ønske om å koble seg sammen med Korey.
  • Selv om Alana og Charlie ble investert i hverandre, De hadde fortsatt sine sporadiske tiff og kamper.
  • Alana var en av de tre tilsatte avkastningene på den 19. episoden av realityshowet Love Island USA. Showet har 12 enslige menn og kvinner også omtalt som øyboere som leter etter kjærlighet.
  • Alana Paolucci og Charlie Lynch ble med i villaen sent inn i sesongen.

Det tallet vil sikkert stige når hun blir kjent med jentene på sesong 3 av Elsker øy USA. Alana Paolucci er en av tre nye jenter som dukker opp på Love Island USA søndag kveld. Alana liker å være oppmerksom på hva hun spiser, men det betyr ikke at hun ikke kan glede seg over god mat fra tid til annen. Hun elsker å prøve alle slags forskjellige matvarer, og det har blitt en av hennes favoritt ting å gjøre. Hun liker også å komme på kjøkkenet og eksperimentere med forskjellige oppskrifter. Besøk Glamour Path for mer siste og interessant informasjon om andre vakre modeller.

Will Moncada og Kyra Lizama

Selv om duoen forlot villaen som et par, har et nylig innlegg på Charlies Instagram -konto dessuten gitt opphav til spekulasjoner om et mulig samlivsbrudd. Fortsatt må disse ryktene tas med et saltkorn, da ingenting er bekreftet. Slik ting står nå, er det uklart om Alana og Charlie fortsatt er dating.

‘Love Island USA’ stjerner Alana Paolucci og Charlie Lynch Break Up – Page Six

‘Love Island USA’ stjerner Alana Paolucci Og Charlie Lynch bryter opp.

Klikk her – gratis voksenprat

De forble engasjert og dedikert til forholdet deres gjennom hele tiden sammen. Å tilbringe en dag på et museum er sannsynligvis en av Alanas ideer om en flott tid. Alana er en stor kunstfan, og hun har en hel høydepunkt på Instagram dedikert til å dele noen av favorittstykkene sine. I en kommentar på Instagram delte hun også at bestefaren var en maler. Siden debuten sommeren 2022, har Love Island USA blitt kjent for å riste opp ting.