Alex Blake Webcam

Alex Blake 23. mai 2022
   I

Se Carolina søtsaker, Alex Blake Stesøster og hennes hete venn

Senere forteller Blake til Judith at Alan prøvde å voldta og drepe Kathleen Benedict før hun lovet henne at hvis hun er samarbeidsvillig, vil hun flytte for å få dommen redusert. Da Judith nekter å ta opp tilbudet, forteller Blake henne at halskjedet Alan ga henne tidligere ble stjålet fra et offer som han drepte alene samme natt som han ga det til henne. Dette bekrefter henne, og når hun ser ham mens han blir ført inn på politistasjonen, smeller hun ham sint, kaster halskjedet i ansiktet hans og erklærer at hun hater ham. Hennes far, Damon Miller, var kaptein for Kansas City Police Department før hans pensjonisttilværelse, mens en av brødrene hennes, Scott, er en drapsdetektiv.

Vitality T20 Blast 2022, Match 2, Kent vs Somerset: Sannsynlig XIS, Match Prediction, Pitch Report, Weather Forecast og Live Streaming Details – Sportskeeda

Vitality T20 Blast 2022, Match 2, Kent vs Somerset: Sannsynlig XIS, Match Prediction, Pitch Report, Weather Forecast og live streamingdetaljer.

Klikk her – gratis voksenprat

På slutten av demonene sitter hun bortsett fra resten av gruppen på flyturen hjem, og det antydes at hun sender en tekstmelding til Hotch som gir seg avskjed. Etter å ha tatt Reid hjem, fortalt ham om Ethan, og avreise, finner Reid FBI -merket hennes i vesken hans, og ser henne forlate, trist, men aksepterer fra vinduet hans. Det ble senere avslørt at Blake hadde flyttet til Boston etterpå og fått en heltidsjobb som lærer. I «Bully» undersøkte Blake en sak i Los Angeles med resten av laget og avviklet å bli skutt i armen av unsubm mens han prøvde å hindre ham i å drepe en kvinne han bortførte. Blake er enig og tar Bau til Kansas City, hvor hun blir møtt av ham og blir vist å ha Damons høyere mening om Scott, som hun har en spenning med. Han prøver å fortelle henne noe, men før han kunne fullføre kunngjøringen, mottar Blake en samtale fra BAU, og hun blir tvunget til å forlate og undersøke en sak.

Alex Blake Fakta

Mot slutten av episoden kommer hun hjem igjen, og James forteller henne til slutt at han hadde blitt tilbudt en jobb som professor ved Harvard University, og at han gikk med på å ta det hvis Blake fulgte med ham og tok opp en stilling som språkvitenskap professor. Han siterer da at de to hadde ønsket å være et «ekte par» igjen, og at dette var deres mulighet. Blake slår ham imidlertid ned og sier at hun var knyttet til sin nåværende jobb. Forventer det svaret, samtykker James til vilkårene hun tilbyr, der hun ville besøke ham i helger og høytider. Da hun kom tilbake fra Seattle, møter hun Morgan og Garcia, som nettopp var kommet tilbake fra besøket til Prentiss i England, og sistnevnte har et pinlig introduksjonsøyeblikk med Blake. Blake bistår da teamet i sin etterforskning av en rømt domfelt som er avslørt for å være den beryktede seriemorderen «The Silencer».

I episoden «200» hjalp hun resten av teamet med å finne JJ og FBI Seksjonsleder Regissør Mateo Cruz når begge blir savnet. I «Blood Relations» hjalp Blake teamet i jakten på et usub i West Virginia. Blakes utnevnelse på Bau ble møtt med noen blandede reaksjoner da teamet var i nærheten av Prentiss. Blake ble med i Bau for å gjenopprette sitt rykte etter at Blake fikk skylden for å arrestere feil mistenkt i Amerithrax -saken og Seksjonsleder Erin Strauss lot henne ta høsten.

Bilder

Stillingen har siden vært okkupert av DR. Tara Lewis i begynnelsen av sesongen elleve. I «200» hjalp hun resten av teamet med å finne JJ og FBI Seksjonsleder Regissør Mateo Cruz når begge blir savnet. Under søket tyr Bau til hjelp av Prentiss, som Blake erstattet, og de to møttes for første gang.

Alex Blake tyr til hjelp av
  • Unnubkstittene vises da og takler Blake, og de faller begge i vannet, med Blake som trekker utløseren hennes målløst.
  • De to lager deretter endringer da de har grillmat med Damon og hele BAU -teamet.
  • I den første episoden av sesong 10 ble det bekreftet at hun hadde reist for å komme tilbake til undervisningen.
  • Resten av teamet anerkjenner ekspertisen hennes og er generelt mindre antagonistiske mot henne.
  • Hun hadde en annen bror, Danny, som også jobbet som politibetjent og ble drept mens hun grep i et væpnet ran.