Alex Dacy Webcam

Du bør følge Alex Dacy, Aka @wheelchair_rapunzel, på Instagram

Dacy sier at hun håper hennes tilstedeværelse på sosiale medier vil bidra til å minne folk om at handlingene deres under denne pandemien direkte kan påvirke funksjonshemmede liv. Til syvende og sist håper hun at folk vil begynne å respektere funksjonshemmede slik de vil bli respektert. På grunn av tilstanden hennes sa Dacy at hun aldri har klart å stå, kroppen hennes er mindre enn for de fleste kvinner på hennes alder, og hun har brukt rullestol så lenge hun kan huske.

Alex Dacy -konto, Dacy har

Rullestol Rapunzel: «Når jeg vokste opp, visste jeg aldri at jeg var det tillatt feire Mitt funksjonshemmede kropp « – The Irish Times

Rullestol Rapunzel: «Når jeg vokste opp, visste jeg aldri at jeg fikk lov til å feire funksjonshemmede kropp».

Klikk her – gratis voksenprat

Alex Dacy er en funksjonshemming, forfatter, modell og påvirkning av sosiale medier også kjent som rullestol Rapunzel. Arrow Senior Living Resident Nancy Bartlett snakker med henne om funksjonshemmede rettigheter, fortsatt tilsyn med funksjonshemmede i mangfold og inkluderingssamtaler, og dagens ADA-samsvar. Som Dacy uttalte om temaet hennes «Love Your Genes» -samling, gjør «genene våre oss til at vi er fra vår øyenfarge til våre personligheter til vår seksuelle legning. Selv om hun bare har vært aktiv i litt over halvannet år, har Dacy allerede kjøpt over 75 000 følgere på Instagram, skyrocketing fra 21 000 på bare noen måneder.

Alex Dacy for begge

Relaterte innlegg

I denne verden er ingen født det samme, noen er født friske mens noen er født funksjonshemmet. Alex Dacy er en dame født funksjonshemmet, men det at hun ble født funksjonshemmede, hindret henne ikke i å flagre de vakre bildene sine til veggene i sosiale medier. Alex Dacy er et friskt pust når det kommer til sosiale medier i dag, og er stolt av å være ekte og gi sine følgere med virkelige opplevelser. Gjennom sin glede når det gjelder å diskutere å leve med en funksjonshemming, så vel som hennes forpliktelse til å utdanne og løfte andre, har hun blitt et forbilde for begge medlemmer av samfunnet og utallige andre.

Alex Dacy det kommer til å diskutere

Ja. Hvis du parkerer pickupen din i et mellomrom mellom inngangen til et sted og rullestol-tilgjengelig inngang til fortauet, må du ikke støtte lastebilen din helt til fortauskanten

Overhenget fra baksiden av lastebilen din vil blokkere fortauet for rullestoler

— Dave O’Connell (@Bethenikki) 6. mars 2022

Alex Dacy stolt av kroppen

Det handler om å akseptere, kjærlig og være stolt av kroppen du eier uavhengig av dens ufullkommenheter, begrensninger og idiosynkrasier. På Instagram -kontoen sin har Dacy mottatt tusenvis av kommentarer og likes, som er en oppmuntring ikke bare for henne, men også for utallige andre mennesker med nedsatt funksjonsevne, som kanskje sliter med kroppsbildeproblemer. Hennes dristighet til å motstå kritikk har virkelig hjelpe henne mye.