Alex Garrido Webcam

Alex Garrido Bolt vi bruker i vår

Aleix Garrido

"Vi vil også takke Milano Jewelers i Pembroke Pines, Florida for å lage et tilpasset bryllupsband for Kat’s som passer perfekt sammen med den tilpassede forlovelsesringen de også skapte," legger de til. "Ringene er designet ned til de minste, mest gjennomtenkte detaljene," forteller paret, som ble forlovet i oktober, til folk. "Vi vil takke Tiffany & Co for håndgravering av Alexs ring med initialene K&A. De innlemmet til og med lynet vi bruker i logoen vår som har en sentimental betydning for oss."Sikkerheten til gjestene deres under coronavirus -pandemien var også av største betydning for paret, som nylig ga ut sin debutsingel" hvor mange ganger "på både engelsk og spansk. For sin store dag hadde Luna, 21, en nydelig hvit kjole designet av essens. Den romantiske kjolen inneholdt en perlet blonder og et flytende skjørt, med et fuskepelsjal å matche.

"Jeg prøvde på rundt syv kjoler til jeg til slutt sa ja til kjolen," forteller hun folk. Bruk av dette nettstedet og all informasjon som finnes her, styres av HealthGrades brukeravtale. Innholdet på helsetrader gir ikke medisinsk rådgivning. Rådfør deg alltid med en medisinsk leverandør for diagnose og behandling.

Alex Garrido på Voorhees High School neste

Bryllupet

Etter bryllupet deres vil paret ta turen til en bryllupsreise – ukjent destinasjon. Å sørge for at gjestene deres trygt kunne kose seg – og kutte et teppe – under festlighetene var også viktig for paret. Selv om paret sier at de "reduserte" gjesteliste, Å holde deres nyutstyr små var alltid en del av planen.

Skit til å presentere ‘Shrek the Musical’ på Voorhees High School neste måned – NJ.com

Skit til å presentere ‘Shrek the Musical’ på Voorhees High School neste måned.

Klikk her – gratis voksenprat

Alex Garrido og behandling

I følge topeople beholdt paret gjesteliste Liten for å imøtekomme sosiale distanseringskrav på grunn av koronaviruspandemien, og gitt individuelt innpakket masker og desinfiserende våtservietter. Imidlertid, i eksklusive bilder av bryllupet på folk, kan mye av mengden sees sans masker. "Covid endret egentlig ikke planene våre så mye," sier Luna. "Vi hadde allerede en intim bryllupsidé med redusert gjesteliste og et utendørs fjøssted.""