Alexis Fauxx Webcam

Alexis Fawx -videoer og HD -opptak

Denne lidenskapen førte til at hun ble kastet i den syvende sesongen av Total Divas, TV -showet. Dette tillot henne å bli med i rekkene til andre sexy WWE -stjerner som også ble omtalt på showet som Nikki Bella, Naomi, Cameron, Natalya, Eva Marie og Jojo. Tavler er det beste stedet å lagre bilder og videoklipp. Bruk inn Getty Images ‘globale skala, datadrevet innsikt og nettverk av over 340 000 skapere for å lage innhold utelukkende for merkevaren din.

Hun elsker å ha lyse farger og bittesmå bikini som antrekk. Under Trouble’s ‘Winner’s Only Pool Party, la rapperen Boosie Badazz ut en NSFW -grafisk video av Alexis Skyy og en agurk som raskt ble viral. Boosie, som har 6 millioner følgere på Instagram tegnet sitt innlegg, “Fremste radseter til den beste kampen noensinne?????? Beste partiet noensinne var jeg dommer på dette Thug Life -arrangementet ? ‍⚖‼ ️ ”Etter fem timer hadde innlegget hans over 200K likes og over 31 000 kommentarer. Bortsett fra bryting og TV -serier, bruker hun kroppen sin for å dra nytte av noen gode muligheter som modellering.

Alexis fauxx millioner følgere på Instagram bildetekst

Kroppsstørrelse

Boosie var ikke den eneste personen fra partiet som la ut dette Abject Video av Alexis. Partiets scene ble tatt til fange fra alle vinkler, fra en rekke medfester og lagt ut på Instagram. Problemet var faktisk live-streaming hele tiden. I det virale klippet kan seerne se Alexis penetrere en jente på festen med en agurk, og deretter skyve grønnsaken i munnen hennes. Det er ingen feil at det er Alexis i videoen, og det skitne klippet sendte sjokkbølger gjennom Twitter. Bla gjennom 1 Alexis Fawx Arkivvideoer og klipp tilgjengelig for bruk i prosjektene dine eller starte et nytt søk for å utforske flere lageropptak og B-Roll videoklipp.

  • Boosie var ikke den eneste personen fra partiet som la ut dette Abject Video av Alexis.
  • Alexa Bliss Bikini er en avslørende todelt badedrakt som har blitt populær de siste årene.
  • Hun trenger ikke å fokusere på kroppen sin mye siden hennes anstrengende aktiviteter holder henne i form og tonet.
  • Dette tillot henne å bli med i rekkene til andre sexy WWE -stjerner som også ble omtalt på showet som Nikki Bella, Naomi, Cameron, Natalya, Eva Marie og Jojo.