Allegra Cole Webcam

Botched Star Allegra ColeEkteskapet slutter etter at mannen sier at hun er "forandret"

Totalt har Allegra åtte barn, men navnene deres er ikke avslørt. Ser hvordan hun er besatt av Dolly Patron og Pamela Anderson, gjennomgikk Cole en annen operasjon. Denne gangen ble hun finansiert av et nettsted som tillot kvinner å få brystkirurgi. Dessuten har paret ennå ikke avslørt noe angående deres dating liv. Likevel ser de ut til å leve et salig liv med barna sine per nå.

Høyest brutto romantisk Komedier gjennom tidene – Movieweb

Høyest brutto romantiske komedier av all tid.

Klikk her – gratis voksenprat

Hun ble utsatt for sex veldig tidlig, til tross for sin religiøse bakgrunn. I en veldig ung alder giftet hun seg for første gang med mannen sin, Sam. Selv om Sam ikke er mer i Cole -livet, sier hun ofte at hun hadde tilbrakt det meste av sine minneverdige øyeblikk med ham. Dessverre varte ikke deres lykkelige gifte liv lenge med den utidige bortgangen til mannen sin i 1996. Senere giftet hun seg med Dyson Salleh, som er ti år yngre enn henne. Men i motsetning til hennes tidligere ekteskap, har Allegra vært stille om dette.

Bilder fra den mørkere siden av livet

Dessuten gjorde Cole vevsutvekslere, hvor hun kunne utvide seg med saltvann og dyrke implantatene sine. Fra 2022 har hun endelig brystene så store som hun drømte. På samme måte veier brystet over 20 kg for tiden. Se korte videoer om #Allegracole på Tiktok. Er underholdning som ødelegger eller kommer samfunnet vårt til gode? Behovet for å bli anerkjent har sivet inn i våre minner i en slik grad at folk går i forskjellige lengder for å oppnå det.

Allegra Cole åtte barn, men deres

xxx
Allegra Cole https: // t.CO/4DIYDPHBWE

— Ebrahim Shawadfy (@shawadfyebrahim) 4. mars 2022

Allegra Cole, 44, fikk seg selv-svingende implantater for å gjøre brystene hennes større og større. Men hun kan ha overdrevet det, som etter den siste boobjobben ble bysten hennes hard og annerledes størrelse, og gled i forskjellige retninger. Hun vil nå at leger skal fikse asymmetrien uten å berøre størrelsen på bysten.