Allin Rosillo Webcam

Allin Rosillo av

Oppdage Allin Rosillo «s populære videoer

Beklager, forhåndsvisning er foreløpig utilgjengelig. Du kan laste ned papiret ved å klikke på knappen over. Jeg var heldig nok til å vinne disse fra en morsom flue . Jeg plukket opp et sett med standard for å jobbe med noen av RC -bilene mine også.

Allin Rosillo -skapere, som videoer, og

Allin Rosillo med

Håndtak i stor størrelse for et veldig fint grep, roterende palmeenden, veldig lette, lange stenger, perfekt størrelse hex-tips og veldig sterkt stål. Jeg har et sett med tunge sjåfører fra et annet merke, og jeg bruker dem ikke lenger siden jeg fikk disse protekene. Slutten av håndtaket har en roterende endehette som lar verktøyet snurre i håndflaten din, og maksimerer komfort under lange skiftenøkkeløkter.

Allin Rosillo liker om

Tiktok video fra Allin Rosillo @Allinrosillo: «Rudeboy» original lyd

Bakreffene roterer ikke fritt, og jeg kjøpte faktisk disse i stedet for de andre merkene på grunn av den roterende baklokken. Hvis du vil roterer tilbake Caps, ikke kjøp disse. Når det er sagt, liker jeg dem fortsatt. Tiktok -video fra Allin Rosillo (@Allinrosillo). Logg inn for å følge skaperne, som videoer, og se kommentarer.

Allin Rosillo har også bevist
  • Tiktok -video fra Allin Rosillo (@allinrosillo).
  • Det jeg liker med disse er størrelsen, og også slutten på håndtakets spinn som er mine personlige hovedkriterier hvorfor jeg velger dette settet.
  • Det er lett, konstruksjonen er perfekt, bortsett fra bakhettene.

I tillegg er spissstørrelsen laser etset i ikke en – men de thethreedifferente steder på håndtaket for å forenkle identifikasjonen. Tverktøy av topp kvalitet Jeg liker de knurrede håndtakene. God kvalitet, kommer i en plastveske, slik at du kan holde dem sortert. En ting jeg vil få opp det er virkelig lett. Bare det i tankene hvis du tidligere hadde tunge verktøy. En av de beste investeringene jeg gjorde.

Allin Rosillo

Ta tak i et sett og se hvorfor trorque -verktøy brukes og pålitelig av fagfolk og weekendkrigere over hele verden. Tutorque SL -verktøy har også bevist HSS stål tips. Disse tipsene er presisjonskutt for å skape en eksepsjonell passform med festet, og vil fortsette å holde kanten gjennom gjentatt bruk.