Alternativ App Webkamera

De beste alternative appene å installere i stedet for telefonens standardverdier

Interessant nok gir Microsoft Launcher nå en tøff konkurranse til Nova Launcher. Det tilbyr også ikonpakker, gester, varslingstall og temaer. Noen ganger blir vi imidlertid lei av å bruke de samme appene gang på gang. I dette innlegget foreslår vi deg noen kule alternativer til de 11 mest brukte Google-appene. Det er lett, det er rent, og den er beskyttet av ende-til-ende-kryptering, så du vet at chatsene dine er trygge mot nysgjerrige øyne.

Alternativ app gratis markedsplass

Russisk sosiale nettverk, VK, lanserer alternativ Rustore App Store #VK #Rustore: https: // t.Co/TitwosetRc Via @NeowinFeed

— Paul (@Ziks297) 25. mai 2022

Alternativ app og Google Play

Det skiller seg fra mange av de alternative Android -appbutikkene fordi enhver bruker også kan opprette sin egen butikk på markedet. En sertifisert utvikler har også prioritet i søkeresultatene. I tillegg til å være vertskap for en gratis markedsplass for flere mobilspill, webapper og til og med videoer, gjør 1Mobile appsøk etter sluttbrukere ekstremt enkle.

Alternative apppakker, gester

GetJar: App -butikker for iPhones

Enklere app integrerer dialer og kontakter i en app med tilleggsfunksjoner som temaer, og sikkerhetskopi. Det forenkler også kontaktlisten din ved å vise kun kontakter med telefonnumre. Bortsett fra dette, appbrukere av dette beste alternativet til Google Play Butikk tilbys også muligheten til å bruke forskjellige filtre for å finne de spesifikke appene de leter etter. Apple Store på App Store og Google Play Store Kan ha global anerkjennelse, men de er ikke de eneste appbutikkene med de beste gratis appene.

Alternativ app Rustore App Store
  • Det er ingen overraskelse at Apple App Store og Google Play Butikken er de mest populære i verden, men utviklere og appeiere kan ofte ha mer nytte av å vurdere alternative appbutikker.
  • I gratis tider, som er få og langt mellom, kan du innhente henne på et spill med fussball.
  • Du synes sannsynligvis at den nåværende podcast -appen din er ganske bra, men gi overskyet en virvel for å se hva du savner.