Amanda Lauren Webcam

Amanda Lauren

Milliarder av dollar kan ikke akkurat ta feil – kvinner vil forbedre seg selv. Hun gir også Kommunikasjonsverksteder Til PR. I tillegg har Amanda samarbeidet om hjemmedekorlinjer med Artsugar og Elizabeth Sutton Collection.

Amanda Lauren livsstilsforfatter og digital
  • Denne lenken er til et eksternt nettsted som kanskje ikke oppfyller retningslinjene for tilgjengelighet.
  • Hun er også medeier og spydspiss et digitalt kurs- og konsulentprogram, Pitch, vær så snill, med Jennifer Jaden, grunnlegger av Gal Media & SocietyGal.
  • Amanda Lauren er en livsstilsforfatter og vert for mellom slike på Evertalk og Bravo backstage på TVCO.
  • Hun lærer også Kommunikasjonsverksteder til PR.

Amanda Lauren er en livsstilsforfatter og digitalt innholdsskaper som spesialiserer seg på interiørdesign og mote. I 2022 designet hun en samling hjemmevarer som lerreter, fliser og krus, under navnet Hamptons Collection. Hun er også medeier og spydspiss et digitalt kurs- og konsulentprogram, Pitch, vær så snill, med Jennifer Jaden, grunnlegger av Gal Media & SocietyGal. Amanda Lauren er en frilansforfatter med erfaring innen livsstil, velvære, mote og interiørdesignrom. Arbeidet hennes har blitt omtalt på Forbes, Real Simple, Reader’s Digest, The Balance, Family Handyman, A Sweat Life, blant andre. Jeg er forfatter, designekspert, vert for podcasten Bougie tilstøtende og komisk utøver.

Podcaster

Amanda Lauren er en bidragsyter til Forbes, Real Simple, Reader’s Digest, Family Handyman og et svetteliv blant andre nettsteder. Hun lærer også Kommunikasjonsverksteder til PR. Opprinnelig fra Upper East Side of Manhattan, bor jeg for tiden i Hancock Park -området i Los Angeles, men tilbringer somre i Hamptons. Det tok meg en gang seks måneder å velge en såpedispenser, og jeg kan ikke en gang huske hvordan det så ut.

Jeg opprettet også et online kurs som lærer småbedrifter hvordan man kan pitchforfattere som heter Pitch takk. "Jeg sier hva mange kvinner tenker, og ingen vil innrømme," fortsetter hun. "Jeg hater å si det, men det er en kosmetikk- og treningsindustri for milliarder dollar.

Erfaring

Jeg liker lyse utskrifter, sørlig eksponering og et hvilket som helst sted du kan ringe en "landsby eller by.”Det er for tiden over 100 episoder av House Hunters på min DVR. Los Angeles -forfatter Amanda Lauren, 33, giftet seg med Ethan Kass, 35, for fire måneder siden, og sier at hun har lovet å "holde seg varm" for mannen sin og "fortsette å se og føle" sitt beste for ham. Denne lenken er til et eksternt nettsted som kanskje ikke oppfyller retningslinjene for tilgjengelighet. Hold det i familien med en titt på noen av våre favoritt Siblings Hollywood.

2022 Bonnie w. Oldham Library Research Prize Vinnere Royal News: 24. mai 2022 – Scranton

2022 Bonnie w. Oldham Library Research Prize Vinnere Royal News: 24. mai 2022.

Amanda Lauren oppfyller kanskje ikke retningslinjer for tilgjengelighet

Klikk her – gratis voksenprat