Amanda Sery Webcam

Amanda Cerny Bilder

Amanda Cerny toppet trendene hitlistene siden hun dukket opp i de populære videoene på 6-sekunders video-app Vine. Hun hadde fått over 4.6 millioner følgere på den appen innen kort tid. Amanda har også jobbet som filmskuespiller, med sin første film som BET som ble utgitt i 2022.

Amanda sery palm fronds som dekket

De hadde kveldsmat den kvelden, men forholdet deres bleknet for raskt. Amanda Cerny har datert noen få verdensomspennende kjente stjerner som også er berømte for sine skuespill, modellering og påvirkerkarrierer. Hun har søkt kjærlighet i de fleste av sine forhold, men har dessverre måtte gå gjennom mange hjertesorg for å endelig date mannen av drømmene sine. Amanda opprettholder det perfekte forholdet mellom høyden og vekten ved å føre en sjekk på kostholdet. Hun følger et vegansk kosthold og spiser bare sunne og næringsrike måltider som gjentas fem ganger over en typisk dag.

Irina Shayk Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party Beverly Hills 8 Bilder

Basisfargen var hvit, men den var stort sett grønn på grunn av skildringene av palmefronds som dekket den. Toppens dype utringning viste frem det bustete brystet hennes, som ga fra seg en subtil gylden glød under kameraets lyse blitz. Amanda har også skrevet, regissert og produsert mer enn 3000 komiske sketsjer og musikkvideoer. Amanda Rachelle Cerny ble født i Pittsburgh, Pennsylvania, og gikk på Florida State University.

  • Hun er mest kjent for YouTube -kanalen sin og tidligere sin vintreet profil som hun hadde over 4 millioner følgere.
  • Siden den gang byttet Amanda til å legge ut videoer på den populære videodelingsplattformen, YouTube.
  • Amanda begynner dagen med en sunn frokost med en rekke retter.
  • Som et resultat har rykter spesielt en tendens til å følge mennesker som har begge deler, og Amanda Cerny er intet unntak med sine personlige skvadroner av hatere klare til å få henne ned.
  • I en alder av 15 år begynte Cerny å jobbe som modell den gangen, som en hobby.