Amanda Trivias Webcam

Amanda Trivizas Wiki, biografi, alder, kjæreste, familie, fakta, nettoverdi

Rapperen Tyga har blitt oppdaget med sin eks-kjæreste Amanda Trivizas, som mange tidligere har merket som en "Kylie Jenner Lookalike". Tilbake i 2022, Amanda Trivizas kom til rampelyset for sin affære med rapperen Tyga. De var kort i et romantisk forhold i november 2022. Dessuten, når du blir spurt om kjærlighetslivet hennes, hopper Trivizis alltid samtalen med noen stumme grunner. Det er mer sannsynlig at hun ikke ønsker å dele sitt private liv for å bli i rampelyset.

Amanda trivias dessuten, når de blir spurt om

Amanda Trivizas Bursdagsdato er tirsdag 2. mars og stjernetegnet hennes er Fiskene. Amanda Trivizas har amerikansk nasjonalitet og etnisitet med blandet løp.

Judd Nelson alder, wiki, familie, utdanning, inntekt, biograf, barn

Amanda Trivizas har en vakker attraktiv 36D inches slank figur. Sjekk nedenfor for å vite mer om Amanda Trivizas Biografi og wiki. Hun begynte sin karriere som Instagram -modell i 2022.

  • Amanda er en kjent modell og skuespiller fra Amerika.
  • Det samme nettstedet siterte at lønnen kan gå høyt opp til flere hundre tusen ser deres erfaring i bransjen.
  • Hun gjorde skoleopplæringen sin i Los Angeles og gjorde også konfirmasjonen fra California University.
  • Hun står overfor mange kamper i livet sitt i fortiden, og nå er hun i modellering, og Amanda elsker yrket sitt.

Amanda er en kjent modell og skuespiller fra Amerika. Amanda dukket også opp i mange moteannonser. Hun er veldig lidenskapelig opptatt av modellering og mote. Hun får lett tilbud fra mange motemerker. Hun er også en personlighet i sosiale medier, kjendis ansikt. Hennes personlige informasjon avslører ikke ennå, så kjærestens og saker detaljer vi oppdaterer snart.

Marsau Scott alder, wiki, familie, barn, kone, nettoverdi vekt

Amanda Trivizas ble født 2. mars 1999 i Miami, Florida, USA. Fra 2022 er Amanda Trivizas 23 år gammel. Amanda Trivizas Høyden er 5 fot 5 tommer (1.65 meter) og vekt er omtrent 54 kg . Modell Amanda Trivizas har veldig vakre brune øyne og brunt hår.

NYT Crossword Answers: Amanda of “Sleeping with Other People” – The New York Times

NYT Crossword Answers: Amanda of "Sleeping with Other People".

Klikk her – gratis voksenprat