Ana Bastet Webcam

Oppdage Ana Bastet ‘s populære videoer

Overwatch er kjent for sin lidenskapelige og kreative fanbase – og Bastet Fan -kunsten illustrerer det videre. Den nye Bastet hud for ANA kan låses opp uoversiktende ved å fullføre Bastet Challenge. I utgangspunktet må spillerne vinne spill i raskt spill, arkade eller konkurransedyktig spill mellom nå og 21. januar for å kreve huden. Etter å ha vunnet tre kamper, vil de låse opp et nytt spillerikon, og etter seks seirer vil de låse opp en knelende seierpose for ANA. Etter å ha vunnet ni kamper, vil Overwatch-spillere endelig låse opp den episke bastethuden.

Overwatch Jubileum Remix: Vol. 1 uke 2: Hvordan tjene Bastet Ana – dbltap

Overwatch Jubileum Remix: Vol. 1 uke 2: Hvordan tjene Bastet Ana.

Klikk her – gratis voksenprat

Se korte videoer om #ana_bautista på Tiktok. Det vil være interessant å se Ifoverwatch kjører lignende hendelser i fremtiden, men i mellomtiden kan fans fortsatt forvente at den heltebaserte skytteren også er vert. Faktisk forventes Overwatchs årlige Lunar New Year -arrangement å starte i begynnelsen av februar, som blir fulgt av et Overwatch Archives -arrangement en tid i april. Blizzard kunngjør Anas Bastet Challenge for Overwatch, og gir spillerne sjansen til å låse opp Ana’s Bastet hud som ble omtalt i ‘bastet’ novelle. Huden har mye av det som allerede trekker overwatch -spillere til skinn. Bastethuden setter Ana i en kattemaske inspirert av en egyptisk gudinne kjent for å beskytte.

Ana bastet nettleser for å sikre

Tiktok -video fra капина виктория @Viktoriao: " #дэт с @ana__bastet #fyp #рекомендациии #xyzbca" боже оелил cat cat cat lick

Bastet og Nani Cola-ene er sannsynligvis en gangs skinn som ikke blir utgitt på nytt, med mindre det er en spesiell begivenhet der de åpner ting for kjøp. En av vennene mine fortalte meg at de trodde at barmhjertighetshuden ville være tilgjengelig igjen hvis Blizzard gjorde veldedighetsarrangementet til en vanlig ting. De fortalte meg også at Sombra’s hud ville bli utgitt omtrent et år fra Blizzcon -utgivelsen, selv om jeg ikke er sikker på hvor de fikk den ideen fra. Jeg kan se hvordan de lager gode kampanjer for å få inn flere spillere, men da jeg aldri en gang har hørt om Nano DVA eller de alle stjerneskinnene, suger det på en måte om de aldri vil være tilgjengelige igjen. Dalton Cooper er redaktør for Game Rant som har skrevet om videospill profesjonelt siden 2022.

La Ana é ekte bilde.Twitter.com/rned2s9tza

— Bastet (@bastet_min) 20. mai 2022

Ana Bastet og så kom alle til

Ana’s Bastet Challenge er et unikt arrangement i spillet foroverwatch ved at den er mindre i skala, men likevel kommer med en verdifull belønning. De fleste av timeoverwatch -spillerne er prisgitt spillets tyvegods når det gjelder å låse opp hendelsesskinn, men Anas Bastet Challenge lar spillerne få tak i en ny hud ved å slå opp seire i spillet. Som noen som gjorde Hots -utfordringen, hadde jeg ikke noe imot å ha gitt ut skinnene . Det betydde bare at jeg fikk noen uker av den eksklusiviteten, og da fikk alle glede av dem.

#ana_bautista

Jeg håpet at de kunne fortsette å gjøre det med ting som dette. Jeg har aldri vært en stor fan av Time Limited/Exclusives in Games LOL. Sjekk ut fankunst inspirert av Overwatch novelle.

Ana Bastet som var
  • Jeg har aldri vært en stor fan av Time Limited/Exclusives in Games LOL.
  • Sjekk ut fankunst inspirert av Overwatch -novellen.
  • Etsy støtter ikke lenger eldre versjoner av nettleseren din for å sikre at brukerdata forblir sikker.
  • Fans har allerede begynt å tegne fankunst basert på huden, og alt er fantastisk.
  • I utgangspunktet må spillerne vinne spill i raskt spill, arkade eller konkurransedyktig spill mellom nå og 21. januar for å kreve huden.

Bastet -utfordringen handler ikke bare om å spille overwatch, skjønt. Det belønner også spillere for å se på visse streamere på Twitch. Listen over kvalifiserte streamere finner du her, med spillere som tjener eksklusive sprayer for å logge et visst antall timer med å se på bekkene. Denne artikkelen blir brakt til deg ByStatbanana, det beste Overwatch Strategy Tool.