Ana Devine Webcam

Ana Devine satte henne inn

Anna Devane

Anna kom tilbake til serien på ubestemt tid i 2022 da Robin ble antatt død. Hun har en romantikk med Roberts beste venn, Luke Spencer, og gjenforenes med Duke, som Faison er maskerende som. Anna har blitt en av de mest respekterte og berømte heltinnene på dagtid.

Rebel Wilson er pen i rosa i n.Y.C., Pluss Chris Evans og Ana de Armas, Gabrielle Union og mer – People

Rebel Wilson er pen i rosa i n.Y.C., Pluss Chris Evans og Ana de Armas, Gabrielle Union og mer.

Klikk her – gratis voksenprat

Ana Devine innrammet av sin

Charlotte hadde hjernevasket Gabriel for å drepe Anna, men søstrene er i stand til å bryte kondisjonen. Mens hun ønsket å være sammen med Robin, visste Anna at hun hadde satt henne i fare. Anna henvender seg til WSB for beskyttelse, og de samarbeider med den føderale agenten Chris Stamp for å pågripe narkotikaproteuos.

Anna Delvey: Den sanne historien om falsk arving Anna Sorokin

Den ekstremistiske Arizona republikaner delte feilinformasjon om pistolmannen som sirkulerte på høyresidens nettverk. Fra isfasilitetene der hun for øyeblikket blir holdt, har Sorkin -innlegg til @theanNadelvey, og har lagt ut om den nye serien. Hun ble dømt til fire til 12 år i statlig fengsel på Rikers Island, bøtelagt 24 000 dollar og beordret til å betale restitusjon på rundt 199 000 dollar.

Ana Devine å betale

Senere blir Anna utnevnt til medpolitsjef sammen med Burt Ramsey . I 1986 faller Anna for den kjekke mystiske klubbeier Duke Lavery . Når vennene hennes Frisco og Felicia blir savnet, mistenker Anna Duke involvert, men hennes oppfordrer henne til å stole på ham. Imidlertid er Duke innrammet av sjefen sin, den mystiske "MR. Stor "og havner i fengsel.

Hva gjorde Anna Delvey, Eller sorokin, gjør?

En stor jury dømte senere Sorokin til fire til 12 år i statlig fengsel for sine forbrytelser. Som en del av straffeutmålingen ble CON -artisten bøtelagt 24 000 dollar og beordret til å betale restitusjon på rundt 199 000 dollar. Under påtalemyndigheten hennes i 2022 ble det anslått at Sorokin stjal totalt $ 275 000. Steph Curry, LeBron James og andre NBA -spillere støttet Steve Kerrs budskap til politikere i kjølvannet av masseskytingen på en barneskole i Uvalde, Texas.

Ana Devine beordret til å betale
  • Sorokin solgte rettighetene til historien sin til Netflix og Shonda Rimes.
  • Anna ringer Robert og ber ham om å spore opp Carl Browning, en mann som hadde trent med henne og Valentin på WSB.
  • Fra oktober ble hun holdt i innvandring og forvaring av tollhåndhevelse og ventet på deportasjon til Tyskland.
  • Sorokin ble løslatt fra fengselet 11. februar 2022, men ble tatt tilbake i varetekt en måned senere for å ha overvurdert visumet hennes.