Ana Paul Webcam

Ana Paul med sent

Ana Paul

Skoger dominerer hennes arbeid og papir brukes på en skulpturell måte å skape en eterisk sammensetning. Uttrykk for farge spiller en viktig rolle i å bringe skogene til liv. Kontroverser brøt ut kort tid etter at en uttalelse ble publisert på festnettstedet 10. mai 2022 for å be om avkaling av vold i Israel-Palestinskrise i 2022 og en tilbakevending til dialog; Det siterte Paul som å oppfordre tilbakeholdenhet og oppfordret de som har myndighet til å prøve å forhindre ytterligere skade eller tap av liv.

  • I januar 2022 ble det rapportert at Paul hadde bestemt seg for å løpe i en Riding i Ontario under neste føderale valg, og vurderte Guelph eller et valgdistrikt i Toronto.
  • Mens partiinnsidere ba Paul om å fordømme Zatzmans angrep, og ba partiet om å fjerne Zatzman fra sin stilling, beskrev Paul i stedet situasjonen som en "meningsforskjell", og også ba om "solidaritet for å fordømme antisemittisme".
  • I juni 2022 dukket det opp kontrovers om Pauls ledelse etter gulvovergangen til den grønne parlamentsmedlem Jenica Atwin.
  • I 2022 grunnla Paul Barcelona International Public Policy Hub, et sosialt foretakers medarbeidsområde designet for å være en katalysator for internasjonale frivillige organisasjoner som jobber med globale utfordringer.
  • Siden Pauls avskjed ikke hadde trådt i kraft på grunn av langvarige forhandlinger om et oppgjør av utestående økonomiske spørsmål, startet en automatisk lederstemme av alle partimedlemmer i oktober og skulle avslutte 25. november 2022.
Ana Paul som det føderale rådet hadde

En uke etter valget 27. september 2022 begynte Paulus prosessen med avskjed som partileder. 10. november 2022 har hun offisielt tilbudt sin avskjed. 14. november 2022, partiet er føderalt råd Offisielt aksepterte avskjed og bekreftet at hun ikke lenger var leder. Paul ble beseiret som en kandidat for Toronto Center i det kanadiske føderale valget i 2022. Hun vant 2022 Green Party of Canada -ledervalget for å erstatte Elizabeth May. Paul løp i det føderale mellomvalget i Toronto Center i 2022 26. oktober 2022, som ble kalt etter fratredelsen av Bill Morneau.

Ana pauls

Disse eldgamle formasjonene gir et rom for flukt og et sted å gjenvinne balansen og gi den perfekte gjemmestedet i våre frenetiske liv. "Annamie Paul slutter offisielt som grønn leder, vil avslutte medlemskap i partiet". Vivian Barbot var den første svarte kanadiske og synlige minoriteten som ledet et føderalt parti med representasjon (Bloc Québécois). Hun ble ikke valgt til rollen og ble valgt på midlertidig basis. I juli 2022 startet partiets midlertidige administrerende direktør en prosess for å gjennomgå Pauls medlemskap, en prosess som automatisk utløses under partiets oppførselskode når et medlem utløser en rettslig handling mot partiet. Paul er storesøster til den kanadiske skuespilleren Ngozi Paul, tvillingsøster til Luther, og er gift med den internasjonale menneskerettighetsadvokaten Mark Freeman.

15. juni lanserte Green Party prosessen som kunne fjerne Paul fra ledelse 15. juli. De føderalt råd vedtok en bevegelse som krever at Paul skulle fordømme Zatzman og støtte det føderale caucus, under trussel om en avstemning om ikke-tillit 20. juli. Paul hevdet senere i juni at føderalt råd hadde bestemt seg for å avkalle avstemningen, men i et partiets rådhus 30. juni bekreftet midlertidig president Liana Cusmano at dette ikke er tilfelle.

Anklager om rasisme, sexisme og antisemittisme

Hennes intervensjon søker å transformere sporene av smerte som gjennomsyrer overskriftene ved å sette inn små poetiske blink. Ombestilling formidler et budskap om håp, om tillit til fremtiden, basert på roen og varigheten som fremkallingen av skogene produserer. Denne refleksjonen er også en hyllest til alle ofrene for pandemien og en påkallelse av forfølgelsen av minnet. Den naturlige dannelsen av skoger gir en nesten arkitektonisk struktur der trærne gir orden og retning, mens Glades and Clearing åpner plass for pause og refleksjon. Den grønne kalesjen til tredeksel skaper et naturlig tak som gir ly og sikkerhet.

Orange County PSA med avdøde ‘Fast and Furious’ -stjernen Paul Walkers bror, Cody, ringer for å stoppe Street Racing – KABC -TV

Orange County PSA med den sene ‘Fast and Furious’ -stjernen Paul Walkers bror, Cody, ringer for å stoppe Street Racing.

Klikk her – gratis voksenprat