Anabell Lane Webcam

Anabell Lane over listepris og gå

45014 Anabell Ln, Lake Elsinore, CA 92532

Vi jobber med å få aktuell og nøyaktig informasjon om flomrisiko. Populære interessepunkter i nærheten av Anabell LN inkluderer Craft Brewing Company, Starbucks og Starbucks. Parker i nærheten av Anabell LN inkluderer Rosetta Canyon Community Park, Ortega Falls og Yarborough Park.

  • Denne anslåtte vegetasjonsdekningen blir oversatt til en forventet andel av området som sannsynligvis vil brenne.
  • Vennligst klikk på avkrysningsruten til venstre for tjenestenavnet for å vise på kartet plasseringen av de valgte tjenestene.
  • Kan selge for omtrent 3% over listeprisen og gå i påvente av på rundt 18 dager.
  • Den underliggende modellen simulerer konkurransen mellom planter om lys, nitrogen og jordvann for å projisere vegetasjonsdekning i fremtiden.
  • Brannrisiko beregnes ved å bruke anslag for den gjennomsnittlige andelen av området rundt et hjem som vil brenne årlig.
  • Dette er et 4 -roms hjem i 2370 kvadratmeter som ligger i Rosetta Canyon.

I 2050 er 0% av det omkringliggende landet anslått å brenne. Et område har spesielt høy tørkerisiko når vannstresset er over 40%. Historisk sett er vannstress for Anabell Ln rundt 9%.

Redfin estimat for 45010 Anabell LN

Basert på Redfins markedsdata, beregner vi at markedskonkurranse i 92532, dette hjemmets nabolag, er veldig konkurransedyktig. Hjem selger for omtrent 2% ovenfor listepris og gå i påvente av rundt 18 dager. Hjem i nærheten som ligner på Anabell LN har nylig solgt mellom $ 530 til $ 675 000 til et gjennomsnitt på $ 215 per kvadratfot. Gjennomsnittlige hjem selger for omtrent 2% ovenfor listepris og gå i påvente av rundt 32 dager. Gjennomsnittlige hjem selger for omtrent 2% ovenfor listepris og gå i påvente av rundt 30 dager. Denne eiendommens risiko fra branner endrer seg ikke nevneverdig.

De to etterforskningene ble lansert i begynnelsen av november etter klager i samfunnet, sa byrået. Beslaglagt på Anabell -huset i løpet av nov. 9 garantitjeneste var 718 marihuana -planter i forskjellige vekststadier. Hjem i Lake ElsinoreRosetta Canyon -nabolaget ble omgjort til et dyrkningssted for marihuana, sa tjenestemenn. 45014 Anabell LN ble bygget i 2005 og solgt sist 18. juni 2009 for $ 180.888. Få en Redfin Home Sales Advisors mening om hjemmets verdi og tilstanden til Lake Elsinore marked.

Aktivitet for 45014 Anabell LN

Bilder er datert og gjenspeiler ikke gjeldende tilstand. Hjem vil trenge ny maling og tepper og annet arbeid. Kjøper for å sjekke for HOA -avgifter og spesielle vurderinger av eiendomsskatt. 45010 Anabell LN ble bygget i 2005 og solgt sist 17. november 2022 for 571 000 dollar.

Mer fra Lake Elsinore

Kan selge for rundt listepris og gå i påvente av rundt 57 dager. Historisk sett brenner omtrent 0% av landet innen 100 miles fra Anabell Ln i løpet av et år. Redfin støtter ikke eller garanterer denne informasjonen. Skoletjenestegrenser er bare ment å brukes som referanse; De kan endre seg og er ikke garantert å være nøyaktige. Kontakt skolekretsen for å bekrefte skolens innmelding.