Anabella Galeano Webcam

Anabella Galeano copyright -krav

Anabella Galeano I brann!

Etter å ha oppdaget alle fordelene med sosiale medieplattformer, ble Anabella en del av dem. I 2022 lanserte hun sin offisielle Instagram -konto under brukernavnet ‘@anabellagaleano__’ og begynte umiddelbart å dele bilder og korte videoer av provoserende innhold. Foruten de, begynte Anabella til slutt å lage eksplisitt innhold for voksne, for eksempel bilder og videoer.

Te Vez Hermosa

— Jose Jonathan Garcia (@0007Forest) 24. mai 2022

Anabella Galeano 24. mai 2022
   Hun løper

Hun driver sin offisielle konto på den svært populære Onlyfans -tjenesten, og har også en konto på Patreon, hvor hun tilbyr fire medlemsnivåer på – “Hot”, “VIP”, “Diamante” og “Zafiro”. Fra midten av 2022, Anabella GaleanoNettverdien er estimert til nær 1 million dollar, i stor grad kjøpt gjennom sin vellykkede karriere videre sosiale medier, som inkluderer å lage sponsede innlegg, inntektsgenerering og salg av eksklusivt innhold. I tillegg til karrieren på Instagram og YouTube, Anabella Galeano har utvidet arbeidet sitt på tvers av andre sosiale medier Plattformer – På Twitter kan du finne henne under brukernavnet ‘@anabellagaleano’.

«Carne y Hueso» Nuevo Tema Musical de Tini Stoesse Video

Hun har aldri blitt oppdaget med noen fyr, så det antas at hun er singel for øyeblikket, siden det ikke er informasjon om kjæresten hennes. Dette innholdet ble fjernet som svar på et copyright -krav fra en tredjepart.

  • Hun fortsatte å produsere videoer relatert til kondisjon og arbeid, der hun ville registrere seg selv og demonstrere ytelsen til øvelsene, noe som bidro til å utvide fanbasen hennes.
  • Nylig opprettet hun en annen konto på Instagram under kallenavnet ‘@anabellaplus_’, som hun begynte å legge ut IGTV -videoer.
  • Hun driver sin offisielle konto på den svært populære Onlyfans -tjenesten, og har også en konto på Patreon, hvor hun tilbyr fire medlemsnivåer på – “Hot”, “VIP”, “Diamante” og “Zafiro”.
  • Foruten de, begynte Anabella til slutt å lage eksplisitt innhold for voksne, for eksempel bilder og videoer.