Anastasia Barbie Webcam

Anastasia Barbie Galoob 23010 Hennes Imperial Highness Doll 1997 til salgs online

Transbarbiexo Onlyfans lekket bilder og videoer som er tilgjengelige for alle våre brukere gratis! For øyeblikket har vi 28 bilder av TransBarbiexo lekket og 8 videoer. For å få tilgang til Transbarbiexo Onlyfans Lekkasjer bare følg instruksjonene nedenfor. Klikk på Jeg er ikke en robot for å bekrefte at du er menneske, så vil vi vise lekkasjer for transbarbiexo. Dupliser et high-end produkt eller kjøp aldri den samme skyggen to ganger. Trenger hjelp med å finne din perfekte fundamentskygge?

Anastasia Barbie Se sammenligning

Anastasia Barbie Rosa leppeglans ($ 16.00 for 0.16 fl. Oz.) er en lys, middels fuchsia rosa med kule, blå undertoner og en kremet finish. Konsistensen var lys-medium i vekt, kremet og glatt på leppene. Fargen var rikt pigmentert og spredt ganske jevnt over leppene, selv om jeg hadde litt vekt på linjer på overleppen.

Punkt 1 hennes keiserlige høyhet ~ Anastasia ~ Spesialutgave Galoob Doll 23010

Jeg følte at dette var vanskeligere å se av en normal visningsavstand, selv om det er mer synlig i nærbildet. Glansen hadde på seg litt over fem timer på meg og fuktet. NARS Danceteria (P, $ 26.00) er mørkere (90% lignende). Mac Raring to Go (P, $ 10.00) er lettere, mer dempet (90% lik). Marc Jacobs skjønnhet Pisk det (P, $ 29.00) er mer skinnende, mørkere (90% lik).

Anastasia Barbie kjøper samme skygge to ganger
  • Marc Jacobs Skjønnhetsbomboom (DC, $ 28.00) er mer skinnende (90% lignende).
  • Glansen hadde på seg litt over fem timer på meg og fuktet.
  • For å få tilgang til Transbarbiexo Onlyfans lekkasjer, følg instruksjonene nedenfor.
  • Dupliser et high-end produkt eller kjøp aldri den samme skyggen to ganger.
  • Fargen var rikt pigmentert og spredt ganske jevnt over leppene, selv om jeg hadde litt vekt på linjer på overleppen.

Marc Jacobs skjønnhet Boom Boom (DC, $ 28.00) er mer skinnende (90% lignende). NARS Priscilla (P, $ 26.00) er lettere, lysere (85% lignende). Anastasia Rio (-, $ 16.00) er kjøligere (85% lignende). Se sammenligningsmurer / visning dupes side om side.