Anastasia Berthier Webcam

Anastasia Berthier samme tid

Anastasiya Berthier Artdikaya

Med samlet over en million følgere på tvers av to Instagram -kontoer, kan hun nå vise frem sine 34kk -bryster med stolthet. Følelsen hun fikk fra å ha på seg undertøy under fotoshoots, etterlot henne en følelse av empowerment, og hun innså at hun ikke trengte å se på en bestemt måte å være lykkelig. En dag spredte en gutt på skolen hennes et falskt rykte om at hun hadde sex med ham, til tross for at hun var jomfru den gangen. Kollegene på videregående skole ville være mer oppmerksom på henne, men samtidig var det noen som ville reagere frekt om utseendet hennes. Anastasiya Berthier har steget til prominens for sine fantastiske fotografier på sosiale medier, Som tidligere sagt. Hun har et stort antall varme og forførende fotografier som hennes følgere liker.

Anastasia berthier hun var

“Som tenåring pleide jeg å være flau over de store brystene mine. “I Russland antyder mange ting, spesielt samfunnet, sterkt at en kvinne bare er vakker når hun har en tynn kroppsform. “Det tok meg lang tid og mye internt arbeid med meg selv å akseptere kroppen min. Det var utrolig utfordrende for meg å gå over kompleksene og standarder for skjønnhet pålagt meg. Men en av mine veldig engstelige tider som barn var da en fyr begynte å spre rykter om at jeg hadde sex med dem og skapte noen vanvittige skitne historier mens jeg fremdeles var jomfru.

Anastasiya herthier alder, høyde og vekt

Hun er en stor påvirker i sosiale medier i Dubai, som bruker plattformen sin for å dele forskjellige moteskjønnhetstips og kleslinjer. Hun har vært en inspirasjon mange unge damer som ønsket å bli med i den bevegelige moteverdenen. Anastasiya pleide å være selvbevisst om sine 34KK-bryster før hun omfavnet dem og startet en karriere som en "krøllete modell". Det har hjulpet Berthier å bygge en Instagram -fanbase på mer enn 1.1 million pluss følgere. Anastasiya ble født og oppvokst i Russland sammen med familie og pårørende. Etter å ha vært lidenskapelig opptatt av kunst, modellering, fotografering og mote fra en veldig ung alder, begynte hun sin karriere på Instagram ved å dele sine bilder og videoer.

Anastasia Berthier media, som tidligere
  • Anastasiya Berthier har steget til prominens for henne Fantastiske fotografiersosiale medier, Som tidligere sagt.
  • Anastasiya Berthier er en russisk krøllete motemodell, Instagram -kjendis og sosiale medier.
  • Anastasiya Berthier, Bedre kjent på Instagram som Artdikaya, er et mangefasettert individ.
  • "Når en kvinne gir deg et kompliment, er det alltid en stor glede, men det er veldig sjelden.
  • Anastasiya Berthier ble deprimert som et resultat av det, noe som senket hennes selvtillit.