Anastasiya Prichinina Webcam

Las viuda negra y harley Quinn De tiktok te harán olvidar a scarlett Johansson y Margot Robbie Con sus mejores vídeos

Prichinina lastet også opp et klipp av paret sammen på sin egen Tiktok -side, tilsynelatende avslørende hvem som ville vinne i en kamp mellom karakterene. Begge Tiktok -stjernene deler også sitt utvalg på kontoene sine. Shumskaya har videoer som viser sin likhet med musikksuperstjernen Billie Eilish, mens Prichinina har noen få videoer som viser henne å gjøre sitt beste Emma Stone som Cruella. Skuespillerinner Margot Robbie og Scarlett Johansson, begge tatt i 2022.

Anastasiya Prichinina Video viser seg

Et par cosplayere har samlet million visninger på en video som viser frem sin utrolige likhet med A-listerne. Begge kvinnene deler jevnlig innhold i cosplay -antrekkene sine, med Shumskaya til og med verve hjelp fra en annen kvinne til å spille Florence Pughs karakter i Marvel -filmen, Yelena Belova. Hun står foran Quinn når dørene stenger, og når de åpner igjen, er Black Widow-karakteren på gulvet og blir dratt ut av Suicide Squad Star. En annen video, som ble delt i forrige uke, og som har blitt viral, viser paret leppesynkronisering, i kostyme, til sangen "Scream & Shout" av Will.Jeg.AM feat. Tiktok -skaperne Kate Shumskaya og Anastasiya Prichinina, som har mer enn å passere henholdsvis til henholdsvis Johansson og Robbie, har slått seg sammen for morsomt innhold.

Anastasiya Prichinina Beste Emma

Anastasyia Prichinina

"Bedre enn originalen", en Instagram -bruker kommenterte en video av Prichinina og Shumskaya cosplaying som Harley og Sort enke sammen. "I det siste har jeg ofte blitt sammenlignet med Margot Robbie og Harley Quinn -karakteren," skrev Prichinina i en video av Robbies Harley som morphing til Prichininas ansikt. "Advarsel! Denne avslørende videoen vil endelig avsløre mysteriet om hvem jeg virkelig ser ut, "la hun til.

Anastasiya Prichinina tid til
  • Begge Tiktok -stjernene deler også sitt utvalg på kontoene sine.
  • Onsdagens video ser paret opprinnelig se på kameraet, i uformell antrekk uten sminke.
  • Shumskaya har videoer som viser sin likhet med musikksuperstjernen Billie Eilish, mens Prichinina har noen få Videoer som vises henne gjør sin beste Emma Stone som Cruella.
  • "Bedre enn originalen", en Instagram -bruker kommenterte en video av Prichinina og Shumskaya cosplaying som Harley og Black Widow sammen.
Anastasiya Prichinina på gulvet og er

En av de mest modellene i redaksjonell stil blant high-fashion-modellene. Hennes popularitet er grunnen til at Anastasyia Prichinina har mange følgere i sosiale medier.Anastasyia Prichinina har utseende og stilen som magasinet, designeren eller annonsene prøver å vise. Hun poserer som stilmodellering av flere bilder av Anastasyia Prichinina vises som følger.

Anastasiya Prichinina, Doble de Margot Robbie

Prichininas sider på sosiale medier er fylt med hennes egne videoer som legemliggjør Wolf of Wall Street -skuespilleren, ofte kler seg som hennes selvmordsgruppekarakter, Harley Quinn. Onsdagens video ser paret opprinnelig se på kameraet, i uformell antrekk uten sminke. De snurrer rundt i et perfekt utført trekk, og redigerer klippet slik at de deretter vises i fullt hår, sminke og kostymer i tid til musikken. Anastasyia Prichinina har blitt vurdert til 9.3 I ModelsIntro. Kanskje kan sees omslag av magasiner eller hefter.