Anatasia Lux Webcam

Oppdage Anatasia Lux ‘s populære videoer

“Instagram blokkerte hovedkontoen min i 6 måneder i fjor, så jeg opprettet ny, og den nådde nesten halv million allerede, i mellomtiden avblåste Instagram min hovedside, og den er også halv million nå. Men dette lønnet seg ikke bra, og hun satt ofte uten penger i det hele tatt innen slutten av måneden. Til tross for det, elsker Anastasia fansen hennes og sa at de stadig inspirerer henne til å skape nytt innhold å dele for verden. “Og jeg har gal stalker som følger meg i noen år, og irriterer familien, venner og fotografer med hvem jeg jobber. Hun har møtt gjentatt trakassering fra en online forfølger i årevis, som også har forstyrret vennene, familien og til og med fotografer hun har jobbet med i håp om å nå ut henne.

Anatasia Lux følger
  • Vennligst logg inn Orsign opp til å se favorittene dine og Få tilgang til kontoen din.
  • “Og jeg har gal stalker som følger meg i noen år, og irriterer familien, venner og fotografer med hvem jeg jobber.
  • Til tross for at de har ryggsmerter og sliter med å finne klær som passer, elsker Anastasia Berthier det store brystet hennes.
  • Se korte videoer om #anaatasia på Tiktok.
  • “Som tenåring pleide jeg å være flau over de store brystene mine.
Anatasia lux og det

Og en av hennes følgere truet med å spalte håndleddene sine åpne hvis hun ikke svarte tilbake på meldingene hans. Lett, klar øyenbryngel for å stille inn pannefarge og form. Anastasia Lux er en portugisisk skuespiller og modell, født 19. november 1986 i Lisboa, Portugal. I 2022 startet hun sin karriere i AV -bransjen med filmstudioet ‘H.O.H.’. Vennligst logg inn Orsign opp til å se favorittene dine og Få tilgang til kontoen din. Dual-end, vinklet øyenbrynbørste for å påføre pannesminke.

Anatasia Lux avindustri

Kroppsmålinger

"Det er imidlertid vanskelig å finne undertøy for min størrelse. Noen butikker imøtekommer bryststørrelsen min, som ofte er den største størrelsen de har på lager, men ikke for alle typer undertøy. Men da jeg vokste opp, lærte jeg å akseptere meg selv og kroppen min og til og med dra til og med på den.