Andrea Abeili Webcam

Andrea Abeili fra ett sponset innlegg er

Andrea Abeli ​​Nude Onlyfans lekker bilder

Han bruker mesteparten av tiden sin på å bygge kroppen sin i treningsstudioet. Andrea Abeli fikk berømmelse gjennom hennes sosiale medier. Hun startet sin karriere som skuespiller som dukket opp i “Two Lottery Tickets”, men hun endret senere karrieren til modellering. Hun har over 2.1 million følgere på Instagram hvor hun kan kobles sammen av @msandrea.TV.

  • Født på 19. januar 1984, i Caracal City i Romania, er Andrea Abelis alder på 38 år fra 2022.
  • Hun fullførte skolegangen på en privatskole i hjembyen.
  • Andrea Abeli ​​er for tiden i et forhold til en treningsmodell så vel som skuespiller, Jason Luv.
  • Andreas nettoverdi er spådd å være rundt 4 millioner dollar fra 2022.
  • Når man ser hennes vakre og attraktive personlighet, kan man forvente at hun skal være i et romantisk forhold.
Andrea Abeili snakker om hennes utdanning

Andrea har en estimert nettoverdi på over $ 800 tusen fra 2022. Som en sosiale medier Personlighet, hun gjør inntektene sine gjennom merkevarer og modelleringskarriere. Abeli ​​tjener også en stor porsjon fra OnlyFans -abonnementssøknaden som krever betaling for hver visning. Hun lever for tiden et luksusliv i Miami, Florida i nærheten av sin rike kjæreste. Reiser, luksushoteller, dyre undertøy og biler er noen av de tilfeldige tingene vi ser på hennes sosiale medier.

Forhold, kjæreste, saker

Abeli ​​har rumensk og amerikansk nasjonalitet og hvit etnisitet. Andrea er for tiden i et seriøst kjærlig forhold til Jason Luv på grunn av hennes forholdsstatus og personlige aktiviteter. Cosplay er noe Abeli, og kjæresten hennes liker å gjøre sammen.

Hvis jeg snakker om hennes utdanningskvalifikasjoner, fikk hun skoleopplæringen fra en privatskole i hjembyen. Deretter gikk hun på University of Bucuresti for å fullføre sin høyere utdanning i familierett. Andrea Abeli ble født på 19. januar 1984 i Caracal, Romania. Hun er født og oppvokst av sine rumenske foreldre hvis navn ikke er blitt avslørt i offentligheten ennå.

Andrea Abeili Andrea er for tiden

Andrea Abeli

Derfor er inntektene hennes fra ett sponset innlegg rundt 5 500 dollar. Hennes primære inntektskilder er skuespill og sponsing. Hun liker en stor fan som følger på seg sosiale medier kontoer. Fra mars 2022 har Andreas Instagram -konto over 2.3 millioner følgere.

Andrea Abeili 800 tusen som

Alexis tae alder, wiki, høyde, kjæreste, inntekt, karriere, bio

Andrea Abeli ​​er en Romania-basert skuespillerinne, Instagram Model & Social Media Personality. Hun er kjent for å dele bildene sine på kontoen sin. Så langt har hun tjent millioner av følgere på plattformen. Enkelt sagt, Andrea er en rumensk modell og stjerne på sosiale medier. Ved å legge ut sine attraktive innlegg og eksklusive innhold på henne sosiale medier Profiler, Andrea har samlet et stort etterfølgelse.