Andrea Botez Webcam

Andrea Botez Alder, wiki, høyde, nettoverdi, kjæreste

Andrea Botez har spilt sjakk fra ung alder, som har formet henne til en kjent sjakkspiller. Hun anser nå college -livet litt for kjedelig for henne. Hverdagen på sovesaler og helgens fester ser ikke ut til å forbløffe henne. Andrea har spilt konkurrerende sjakk og er uten tvil en av de berømte sjakkspillerne i landet hennes.

  • Selv om hun ikke oppnådde mye i Chase, vant hun mange hjerter på grunn av sine gjerninger.
  • Gjennom sosiale medier har Andrea enten støttet eller promotert forskjellige merker, inkludert drømmeklær.
  • Hun utfordret også søsteren sin, som var spiller allerede på elitenivå for å styrke ferdighetene sine.
  • Andrea Botez er en kanadier som spesialiserer seg på sjakk, youtube, underholdning og streaming.
  • Hun ble til slutt medlem av den rumenske samfunnssenteret Chess Club, Golden Knights, coachet av Chess Master Valer Eugen Demian.

Da hun var seks år begynte hun å spille sjakk med hjelp av faren og søsteren. Faren hennes var den første som begynte å lære henne å spille sjakk. Hun utfordret også søsteren sin, som var spiller allerede på elitenivå for å styrke ferdighetene sine.

Andrea Botezs Bio

I løpet av denne kampen tilbyr Botez, som spiller som White, å utveksle rook for Salomons ridder på trekk 20. Dette viser seg imidlertid å være en taktisk feil som gjør spillet i Botez’s favør. Gripende muligheten, ofrer Botez biskopen sin på trekk 21, og til slutt lar henne sjekke med dronningen sin på flytting 22 og sjekke med ridderen på Move 23. Solomons blir tvunget til å ofre dronningen sin for å bli løslatt fra Botezs sjekk på Move 23.

Andrea Botez hjalp andre

Hvorfor amerikansk ørnNeste påvirkere vil være rykningsstrømmer – ordtak.com

Hvorfor American Eagles neste påvirkere vil være twitch streamers.

Klikk her – gratis voksenprat

Andrea Botez Vancouver, britisk

Hun begynte i YouTube -samfunnet sammen med søsteren Alexandra 8. april 2022. Leter du etter mer informasjon om Andrea Botez, The Chess Playing, Chess Streaming, Chess Extraordinaire? Andrea har en nettoverdi mellom $ 50 og 75 millioner dollar.

Andrea Botez ble med på

Spillestil og bemerkelsesverdige spill

Hun ble til slutt medlem av den rumenske samfunnssenteret Chess Club, Golden Knights, coachet av Chess Master Valer Eugen Demian. Når det gjelder hennes personlige liv, ser hun imidlertid ut til å være en ganske privat person. Hun nevnte aldri sin partner eller tidligere affære på sine sosiale mediesider. Ved å gjøre dette hjalp hun andre publikum å vite om andre spill og populariserte de lite kjente spillene. Denne kanalen hjalp henne med å vinne en pris nesten, men misunnelsesspillet signerte henne senere fordi hun påvirket samfunnet. På grunn av sitt harde arbeid og gode hjerte, bestemte hun seg for å delta i Zoomers Play Chase Team Match for å skaffe penger til Covid-19 lettelse.

@itsandreabotez Dette var hennes svar på reklamekrav bilde.Twitter.com/f3oscrnaxx

— Tyler Wooff (@11114444445567B) 24. mai 2022

Hun har blitt en stjerneinnhold skaper og sjakkpersonlighet. Den eneste grunnen til at hun kanskje tenker på å gå på college er å få en grad, noe som kreves for å få en god jobb. I videoen prøver søsteren Alexandra å overtale streameren om at det å gå på college er en flott opplevelse, og at hun vil møte mange mennesker på sin alder der. Twitch Star ble født i Vancouver, British Columbia, Canada. I følge en av videoene hennes er foreldrene hennes rumenske innvandrere, og faren hennes jobber som ingeniør.