Andrea Duque Webcam

Andrea Duque -enhet til

Descubre los videoer populares de Andrea Duque

Hvis du har en personlig forbindelse, som hjemme, kan du kjøre en antivirusskanning på enheten din for å sikre at den ikke er smittet med skadelig programvare. Jeg elsker å gjenopprette gjenstander som har sett et langt liv og lenge til å leve litt mer. Kanskje du kan gi en gjenstand et nytt hjem eller bare finne kunsten å restaurere interessant, kanskje vi kan lære noe sammen. Finne, gjenopprette og dele min kjærlighet til velutformede gjenstander og restaureringskunsten. Min kjærlighet til vintage startet i mine lokale sparsommelige butikker i South Bronx. Det var da jeg virkelig forsto verdien og skjønnheten til gjenstander laget med kjærlighet, gjenstander laget for å vare.

Andrea Duque startet på min lokale

Jeg er i et konstant søk etter brikker som inspirerer og begeistrer meg.