Andrea Isaac Webcam

Andrea Isaacs MD FCCP

Andrea har jobbet med tusenvis av mennesker over hele kloden i gruppe og individuelle omgivelser, og er en prisbelønnet foredragsholder. Programmene hennes er morsomme, engasjerende og tankevekkende, og etterlater mennesker med en større følelse av balanse, formål, klar og ren kommunikasjon, og en letthet i å finne glede og oppfyllelse. Det er en av de eldste steinene, utvunnet allerede i 1500 f.Kr. nær Aswan og deretter brakt til Europa i middelalderen. Det antas å inneholde solens kraft og kan bare utstråle solens energi for å veilede deg med.

Deborah Bauer nekrolog (2022) – Mason City, IA – Globe Gazette – Legacy.com

Deborah Bauer nekrolog ( – Mason City, IA – Globe Gazette.

Klikk her – gratis voksenprat

Andrea Isaac nær Aswan og

I Andreas coaching fant jeg det jeg ikke visste at jeg lette etter, eller hvor jeg skulle se. Innholdet er kraftig, innsiktsfullt og intuitivt utover det som normalt er kjent. Privilegiet til tjeneste for andre er i forkant av DR. Isaacs ‘ karriere mål. Hun er spent på å delta i omsorgen for pasienter i det nordlige Westchester -samfunnet. Dr. Isaacs tjener også i medisinske oppdrag årlig i hele Karibia med Family Christian Center’s Medical Missionary Team siden 2022 og gir høykvalitets, gratis omsorg til de utilbørlige pasientene. Noe av det viktigste jeg lærte er at "bare for å være meg" er nok og herlig.

Andrea Isaac klikk her - gratis

Andrea Isaacs, MD, FCCP

Du vil ha muligheten til å være vitne til og bli vitne til i Andreas coachingmetoder. Muligheter for spørsmål og "varmt sete" coaching er tilgjengelige for å jobbe med Andrea om dine spesifikke utfordringer. Med Andreas veiledning vil du vite hvordan du bruker coachingmetodene hennes på en spesialdesignet måte, slik at det er det du trenger å støtte deg i de beste neste trinnene dine.

Andrea Isaac privilegiet av tjenesten
  • Hennes unike tilnærming er veldig rørende, og å delta i den var freaking fabelaktig!
  • Jeg elsker å se henne takle motstand og frykt i rommet – å invitere oss til et rituelt rom der det kan tas mer risikoer.
  • På grunn av Andreas arbeid er hver person sterkere og tar mer handling.
  • Hastigheten som ting endrer seg for folk er fantastisk.
  • Ved å se du godta disse vilkårene.
  • Privilegiet til tjeneste for andre er i forkant av DR. Isaacs ‘ karriere mål.
Andrea Isaac takler motstand

Vi er mye mer sammenhengende nå fordi teamene våre er mye mer sammenhengende. Jeg har blitt mer bevisst på den indre kritikeren i meg og ser den nå som en forløper for utbrenthet, overvelde, hvor motproduktivt det er, og at målet går tapt i min haster. Andreas innspill var konstruktivt, spesifikt, godt uttalt, godt mottatt og fikk oss til å reflektere dypere. På grunn av Andreas arbeid er hver person sterkere og tar mer handling. Folk går i ledelse på en ny måte.