Andrea Osorio Webcam

Andrea Osorio

Til syvende og sist, Andrea Osorio har vist hvilket hardt arbeid og engasjement for å nå dine mål kan levere. Hun har unektelig klart å skulpturere en av de mest imponerende kvinnelige figurene i verden, noe som mest sannsynlig er grunnen til at du leser denne profilen nå. Andrea Osorio kommer til å være et av de største navnene i treningsbransjen. Hvis du leser dette nå og hun er øverst i spillet, hadde vi rett i å forutsi det.

Andrea Osorio Osorio har vist hva

Karrierevalget til Andrea Osorio er kjent for å være forårsaket av et samlivsbrudd i forholdet hennes da hun var ung. Det forholdet var veldig viktig i løpet av barndommen, og dette fikk henne til å lide mye. Imidlertid valgte Andrea klokt å forfølge en karriere innen kondisjon i stedet for å drikke og feste som andre. Andrea Osorio ble født i Colombia, i en liten by kalt Ibagué, i Tolima.

Andrea Osorio at hun

Andrea Osorio @stefany_fit

Andrea er en virkelig helsebevisst og ærlig modell; Hun innrømmer at hun elsker og ofte spiser juksemåltider, men bare i helgene. Det handler om moderasjon, og det er absolutt ikke dårlig å unne deg noen ganger. Løft tunge vekter – la oss være ærlige, noe av det mest slående med Andrea er de tonede bena og glutene. Mange treningsmodeller dedikerer tiden sin til å løfte tunge via knebøy og dødløfter for å skulpturere som en figur.

French Open Dag 4 Kvinners spådommer inkludert Azarenka vs Petkovic – Siste ord om sport

French Open Dag 4 kvinners spådommer Inkludert Azarenka vs Petkovic.Se full dekning på Google News

Andrea Osorio Google News Klikk her

Andrea Osorio viste hva vanskelig

Klikk her – gratis voksenprat