Andrea Restrepo Webcam

Andrea Restrepo en grunnskolelærer, du

Andrea Restrepo Hernández

Jeg heter Andrea Restrepo og jeg er junior her ved Appalachian State University. Jeg vokste opp i Lilburn, Georgia og flyttet til Morrisville, North Carolina for omtrent fire år siden. Hele livet mitt ønsket jeg å delta på University of Georgia i Athen, og så fikk mamma plutselig jobb ved Duke University. Verden min ble snudd opp ned, men jeg justerte overraskende bra. Etter å ha flyttet hit til Nord -Carolina Jeg holdt meg opptatt med kor.

NMSU Zoeglossia Conference ønsker velkommen funksjonshemmede diktere – El Paso Herald -Post

NMSU Zoeglossia Conference ønsker velkommen funksjonshemmede diktere.

Klikk her – gratis voksenprat

Andrea Restrepo navn er

Jeg tror at jeg vil undervise i Charlotte . Jeg har alltid hatt et søtt sted for skoler i byene. Jeg har jobbet med omtrent alle aldre, noe som har brakt meg til konklusjonen at jeg masker det beste med andre eller tredje klassinger. De forstår meg, og jeg forstår dem. For å være ærlig, er jeg åpen for hva som helst, så hvis jeg blir bedt om å lære en annen karakter, vil jeg være mer enn glad for å gi den et skudd.

Andrea Restrepo Sett 2

Mens de fleste av familien og vennene mine sier at jeg er en ‘gammel sjel’ og at jeg alltid har vært ‘tretten på å gå på tretti’, er jeg veldig ung på hjertet. Disney -prinsesser er en besettelse av meg. My Sweet 16 var Disney Princess -tema, noe som var ekstremt pinlig for moren min. Jeg tror at å holde på ting fra barndommen min, som Disney, hjelper meg ikke å ta alt så alvorlig nå som en voksen. Det er en annen flott ting med å være grunnskolelærer, du trenger aldri å vokse opp.

Nuestra Patria Quiere A Petro Presidentte, Por Eso Los Narcotraficantes Quieren Callarnos, La Gente Ya Despertó y no Quiere Al Narco Estado de Duque. #Soscolombia .

— Camila Andrea Restrepo (@Camilaanre) 24. mai 2022

Nye opplevelser er det som gjør livet verdt å leve.

Andrea Restrepo Verdensbanken

TTL -modeller Andrea Restrepo fotosamling

Min viktigste vennegjeng og jeg sang alle sammen, og det var virkelig det som gjorde videregående skole så minneverdig for meg. Profesjonelt har Restrepo-Mieth konsultert for Verdensbanken, jobbet som forsker for Center for Sustainable Asian Cities og hatt kortsiktige stillinger på Un-Habitat i Laos og den asiatiske utviklingsbanken i Kambodsja. Hun fikk pH.D. fra Cornell University, en m.P.P. Fra Lee Kuan Yew School, National University of Singapore, og A B.EN. Fra State University of New York på New Paltz. Foreldrene mine introduserte ikke det engelske språket for meg før jeg var tre år gammel og startet før-scool. Min mor underviser i et medisinsk spanskkurs ved Duke School of Nursing.

  • Etter å ha flyttet hit til Nord -Carolina Jeg holdt meg opptatt med kor.
  • Disney -prinsesser er en besettelse av meg.
  • My Sweet 16 var Disney Princess -tema, noe som var ekstremt pinlig for moren min.
  • Jeg tror at jeg vil undervise i Charlotte .
  • Hele livet mitt ønsket jeg å delta på University of Georgia i Athen, og så fikk mamma plutselig jobb ved Duke University.