Andres Navarro Webcam

Andres Navarro 24. mai 2022
   Til

Profesor Andrés Navarro

Som ITU -ekspert, rådet forskjellige regjeringer innen digital TV og Spectrum Management. Er en deltaker på nylig godkjent kostnad CA Interact og tidligere handlinger koster CA15104 iracon, kostnad IC1004 og kostet 2100. Deltok i utformingen av ICESI Master -programmet i telekommunikasjon og informatikk, så vel som i CDIO Curriculum Design Process og ABET -prosessen i ingeniørskolen.

  • Jeg husker en drøm om en engel som prøvde å jakte meg, men jeg var alltid inne i huset som hadde mange vinduer og var helt lukket, så han kunne aldri komme nær meg.
  • Han har fungert som TPC -medlem av forskjellige IEEE -konferanser som PIMRC, VTC, Latincom og FIE.
  • Han forsker og bringer frem ansikter som er forskjellige og omdefinerer grensene for motemagasiner.
  • Vi snakker med Andrés om hans barndomsminner, beslutningen om å forfølge fotografering, vanskene Kunstnere står overfor i kreativ scene i Mexico, og LGBTQ+ -samfunnet.
Andres Navarro lukket helt slik at han kunne

Jeg tror de fleste av minnene mine mens jeg vokste opp er av omgivelsene til stedene jeg gikk til. Huset mitt var på utsiden av byen, og jeg hadde mye kontakt med naturen på grunn av dette. Levende – i bevegelse – ung i ånd – og lidenskapelig om verden rundt er Andrés Navarros perspektiv. Han fanger rammer som gir et friskt pust av luft som skildrer skjønnheten i de besøkte stedene.

Andres Navarro City i progresjon

Gå olympisk få alt dette

Det er fengslende når vi innser vår unike og skjønnhet. Jeg har hørt venner si at jeg skulle ønske jeg så slik ut i det virkelige liv, så jeg er alltid der og minner dem om at de ser ut som det å ta bildene sine og gjenta dem til å eie det. Vi snakker med Andrés om hans barndomsminner, beslutningen om å forfølge fotografering, vanskene Kunstnere står overfor i kreativ scene i Mexico, og LGBTQ+ -samfunnet. Andrés forteller oss om sin gamle drøm som ser en engel som jakter ham og ønsket om å observere omgivelsene. Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du be nettverksadministratoren om å kjøre en skanning over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter. Å kunne få kontakt med meg selv og andre mennesker gjennom kunst og ta bilder av alt.

Andres Navarro mye kontakt med naturen

For meg har dette vært veldig viktig å skildre på bildene mine og gi et trygt rom til alle individer som vil eksperimentere med hele spekteret av følelser og fremstillinger av seg selv. Noen ganger tar jeg elementer av den meksikanske populære kulturen og plasserer dem i motstridende scenarier, eller tar bilder for å gi synlighet av hva den gjennomsnittlige meksikanske ignorerer. Vi fikk oppmerksomheten til noen merker og selskaper som begynte å kontakte oss for bestilt arbeid, og jeg så det som en potensiell måte å tjene penger på å fortsette å produsere tingene mine. Jeg ble født i León, Guanajuato, som var en by i progresjon da jeg vokste opp, så det var ikke en storby, men den hadde standardene for en storby.