Android App Webcam

Android -app yrhpdoix8j Android -app

15 beste Android -apper Av all tid oppdatert mai

Hvis du i begynnelsen av året fortalte meg at lanseringen jeg ville bruke mest var smart lansering, ville jeg ha lo i ansiktet ditt. Har du noen gang ønsket å vite hvilken type blomst du ser mens du er på tur? Vel, med Google -objektiv kan du finne ut av det raskt bare ved å holde kameraet opp til blomsten. Objektiv vil til og med oversette fremmedspråk eller lagre visittkort på kontaktene dine raskere enn noen gang før. Snakk med venner og familie ved hjelp av stemme, video, SMS eller direktemeldinger. Videosamtaler av høy kvalitet for Android & iOS -telefoner, nettbrett, Google Nest & Web.

Android 101: Hvordan Oppdater Android Apper – The Verge

Android 101: Hvordan oppdatere Android -apper.Se full dekning på Google News

Klikk her – gratis voksenprat

I tillegg får du smarte automatiske album, fotobøker og kan lage delte album på bare sekunder. Den har en og annen feil og noen av de verste reklamepraksisene til enhver mobilapp. Zedge Premium er et nytt initiativ for å gi premiuminnhold til en fornuftig pris. Imidlertid er Zedge den eneste som pålitelig gjør både godt og biblioteket er massivt. Dette er en bakgrunnsbilde, ringetoner, varslingstoner og alarmtoner som gir deg et utrolig antall alternativer for å tilpasse de mest grunnleggende delene av enheten din.

Levering Package Tracker

Disse appene lar deg liste opp dine gamle klær, elektronikk og til og med biler slik at de kan bli brukt og gi deg litt ekstra grønt i retur. Venmo, støttet av Paypal, lar deg enkelt dele regningen med vennene dine mens du gir muligheten til å sende morsomme notater om hver betaling. Og om nødvendig kan overføring av penger fra Venmo til bankkontoen din skje i sekunder med øyeblikkelig overføring. Sleep Time kombinerer fordelene med en søvnjournal, vekkerklokke og søvnanalyse, alt i en vakkert designet applikasjon. Ulike bakgrunnsalgoritmer vil hjelpe deg med å få den beste natts søvn du har hatt på mange år. Da kan du våkne dagen etter for å se hvor godt du sov og hvor lenge.

Android -appen har lo i din

Du kan også klikke her for å sjekke ut det siste Android -app og spilllister. Meldinger av Google er et annet flott alternativ, og det har til og med muligheten til å streame tekstene dine til datamaskinen din . Vi har en fullstendig liste over utmerkede SMS -apper her også hvis disse ikke fungerer for deg. Som trenger Uber når så mange byer tilbyr offentlig transport i verdensklasse?

Applikasjoner for din android

Det er ingen hemmelighet at Warner Media har et enormt bibliotek med videoer, show og originalt innhold. Med HBO Max kan du nå få tilgang til massevis av innholdet under paraplyen, inkludert ting fra HBO, TBS, Cartoon Network og mer. Du kan lage opptil fem forskjellige profiler og laste ned noen filmer for offline visning hvis du har en tur som kommer opp eller bare ikke vil takle streaming.

  • Appen gir en seksjon som viser dine lokale nyheter mens du gir deg de nødvendige varsler og til og med en widget du kan kaste på startskjermen.
  • Med sitt glatte, strømlinjeformede grensesnitt er Flipboard en av de beste appene for å lese nyhetene.
  • For eksempel kan du følge med på opptil 20 byer samtidig eller leke med de interaktive kartene for å se hvor stormsystemet forventes å passere gjennom.
  • Denne appen har et "old-school" windows-utseende og føles mens du gir deg alle funksjonene du kan ønske deg.
  • Jada, du kan sende inn en forespørsel til utvikleren og vente på at oppdateringen kommer, men det er en bedre løsning.