Aneta Magdalena Webcam

Aneta Magdalena i beinet, som begrenset

Innsamling for Steven Walla av Magdalena Aneta

Hun konkurrerte deretter på verdensmesterskapet i Paris hvor hun endte på fjerde på hvelv og vant bronse medalje på gulvøvelsen. Hun ble valgt ut til å konkurrere på verdensmesterskapet sammen med Sandra Jessenova, Lucie Jirikova, Anna Maria Kanyai og Dominika Ponizilova. Laget endte tjue-tredjedeler i kvalifiseringsrunden, og Holasová endte på femti-første i altområdet som fikk henne en individuell plassering på 2022 OL. Holasová konkurrerte på sitt første fig -verdensmesterskap i 2022 i Doha, og hun endte åttende på Balanse stråle.

Aneta Magdalena the Czech
  • I mai 2022 brakk hun beinet og rev leddbånd i beinet, noe som begrenset treningen hennes for OL i 2022.
  • Holasová konkurrerte på sitt første fig -verdensmesterskap i 2022 i Doha, og hun endte åttende på balansestrålen.
  • Individuelt kvalifiserte hun seg til all-cound-finalen der hun avsluttet nittende.
  • Hun konkurrerte deretter som gjest på 2022 polske mesterskap der hun vant gullmedaljen i all-Around.
  • Så på Olympic Hopes Cup 2022, vant hun bronsemedaljen med det tsjekkiske laget og plasserte tolvte i hele.

Hun vant bronsemedaljen i det hele ved de tsjekkiske nasjonale mesterskapene. Hun vant også sølvmedaljer på de ujevne stolpene, balansestrålen og gulvøvelsen. Hun ble deretter valgt til å konkurrere på Verdensmesterskap Der hun plasserte femti-first i all-round under kvalifiseringsrunden.

Personligheter med fornavnet Aneta Magdalena

Han brukte fem uker på å komme seg i et isolasjonsrom før han endelig ble løslatt i slutten av mai.

Aneta Magdalena skal konkurrere på

På treningsfestivalen trnava vant hun sølvmedaljer på hvelvet og på gulvøvelse og endte på fjerde plassering. Hun konkurrerte deretter på europamesterskapet der det tsjekkiske laget endte femtende. På verdensmesterskapet i Paris endte hun sjette på hvelvet og Balanse stråle, Og hun vant bronsemedaljen på gulvøvelsen. Hun ble deretter valgt ut til det tsjekkiske laget til verdensmesterskapet sammen med Eliska Firtova, Sabina Halova, Lucie Jirikova og Dominika Ponizilova. Laget endte tjuefjerde i kvalifiseringsrunden og tjente sluttplassen for å kvalifisere seg som et lag for verdensmesterskapet i 2022. Holasová debuterte på 2022 Zelena Jama Open i Ljubljana, og hun vant laget bronse medalje med klubblaget sitt og sølvmedaljen i alt.

Klar til å oppdage familiehistorien din?

Vi tar utvinningsprosessen en dag av gangen og prøver å gjenoppta et noe normalt liv. Han har fortsatt 3 til 4 ukentlige legebesøk der han mottar behandlinger, væsker og blod og/eller blodplateoverføringer. Denne innsamlingen vil lindre de høye kostnadene ved reseptene og pågående behandlingene. På europamesterskapet i 2022 endte Holasová tretti-niende i hele rundt i kvalifiseringsrunden. I mai 2022 brakk hun beinet og rev leddbånd i beinet, noe som begrenset treningen hennes for OL i 2022. Imidlertid var hun fremdeles i stand til å konkurrere, og hun avsluttet sytti-tredjedel i hele rundt kvalifiseringsrunden.