Anfisa Nava Webcam

Anfisa Nava Anfisa Arkhipchenko var

’90 dagers forlovede

Anfisa Nava sparker av seg videoen ved å forklare at hun har hatt mange ting “skjer og endret seg i 2022.”Det virker ganske relatert. Imidlertid ser det ut til at hun bare fremhever alle de positive tingene fra året. Og hun kaster bort ikke tid til å komme inn i "et brennende spørsmål.”Det spørsmålet er, hva som skjer med forholdet hennes? Følgelig vet Anfisa hvordan de kan holde folk engasjert med innholdet hennes.

  • Til syvende og sist ble mannen hennes den gang, Jorge Nava, arrestert.
  • Og hvis det ikke allerede var en grunn til en større feiring, delte Anfisa et nytt nyheter nylig som vil ha stor innvirkning på livet hennes.
  • Ved å bruke dette nettstedet, godtar du vilkårene for bruk og personvernregler.
  • For alle menneskene der ute som stilte spørsmål ved Anfisas intelligens, er det på tide å tenke nytt.
  • Fortsett å lese for 10 ting du ikke visste om Anfisa Nava.
Anfisa Nava vekttapreise

I 2022 gikk de på sin første date i Amarillo, Spania. Anfisa Arkhipchenko ble født i 1995 og er 25 år gammel. Bursdagen hennes er 4. september hvert år, og stjernetegnet hennes er Jomfruen. Hun flyttet til USA etter å ha startet et forhold til Jorge Nava av 90 dagers forlovede.

Anfisa Nava og hvis det ikke var

Anfisa Nava Alder, nettoverdi, bursdag, kjæreste, bio

Sørg for å komme tilbake Totv viser ess for flere nyheter om dine favoritt TLC -stjerner. Hun avslutter sin livsoppdateringsvideo ved å berolige sine følgere om at hun håper å sette opp innhold regelmessig. Forhåpentligvis finner hun en filmplan som fungerer siden fansen hennes alltid liker å høre fra henne.

Anfisa Nava og Short

90 dagers forlovede: Anfisa Arkhipchenko‘s vekttapreise i bilder – skjermløp

90 dagers forlovede: Anfisa Arkhipchenko‘s vekttapreise på bilder.

Klikk her – gratis voksenprat

Han gjorde et poeng av å spise sunt, komme i form og gå ned i vekt. Ved løslatelsen fra fengselet begjærte han skilsmisse fra Anfisa. Camilles forfatterskap er publisert på flere nettsteder, og hun liker å skrive artikler og noveller på fritiden. Denne kommer sannsynligvis ikke så mye av en overraskelse, men Anfisa er en katteperson.