Angel Mamii Webcam

Angel Mamii Tiktok -stjerne

14. september 2022, John Dees la ut sin tidligste tilgjengelige tiktok -video. Posten fikk mer enn 3.500 visninger og 700 reaksjoner . Jeg hørte først at Dreyer siterer om kunst i samtale med en diktervenn for en tent mag for noen år siden; Siden den gang har jeg brukt linjen for å forklare favorittmediene mine og eget arbeid. Jeg slo det opp mens jeg skrev dette, for å få en følelse av kontekst, men jeg kunne bare finne det tilskrevet Dreyer som sitert av andre diktere.

Angel Mamii -innhold foran
  • For øyeblikket er Angel Mamii 34 år, 10 måneder og 2 dager gammel.
  • Det ekteparet, som møttes via Tiktok i mars, har samlet mer enn en million følgere mellom deres to kontoer.
  • Posten mottok mer enn 173 000 reaksjoner, 6 300 aksjer og 1600 kommentarer på mindre enn ett år .
  • Kanskje er innholdets fremtid kollektiv på en måte som vil øke drittsekkens auteur trope.
  • Uken etter, den 29. september, twitret Twitter -brukeren @ifinallyThrewup en videotiss av Angel Mammi i en elektronikkbutikk.

De har fått oppmerksomheten til kritikere, inkludert YouTuber Cody Ko, hvis video som steker kontoen deres har fått mer enn 3.5 millioner visninger. Paret sier at folk de siste månedene har gjenkjent dem når de drar ut i butikker rundt i New York City og Long Island, der de bor. En Tiktok -video viser en mor og sønn som går gangene i en outletbutikk på jakt etter en telefonlader. Til å begynne med kan de bare finne Android -ladere, til sønnen peker moren sin i retning iPhone -ladere.

Angel Mamii Og John Dees Erobret Tiktok nå hva?

"Noen av sketsjene våre vi legitimt kommer med akkurat da og der," John sa. "Hun vil starte skiten, hun vil være som ok plate meg, så setter hun kameraet på meg og vi går frem og tilbake når vi filmer."Angel og John sa De tar en frihjulingstilnærming til å lage tiktoks, sjelden skriver manus ned eller planlegger innhold i forkant.

Te mamii

— Yippie! (@Oxyippie) 24. mai 2022

Men hun la til at hun elsker Lele Pons og håper å samarbeide med henne en dag. "Jeg kommer til å slå henne opp når jeg har fått den bekreftelseskontrollen," sa hun. John, derimot, ser hovedsakelig vloggere – Romoman Atwood og Shaytards er noen få navn som han kaster ut. Og nei, Angel skrev ikke et manus for verken ladere eller melkevideo. Generelt forbereder Angel og John ikke på forhånd seg på videoene sine.

Angel Mamii skriver sjelden

Nyere la kjendiser i Tiktok -stjernen:

Den kreative duoen diskuterer deres rare unike merke av kortformet videokomedie. "Morb" er det nye verbet fra fans av den påståtte populære filmen Morbius.

Angelmamii7s virale tiktoks gir ingen mening. Det er poenget. – Business Insider

Angelmamii7s virale tiktoks gir ingen mening. Det er poenget..

Klikk her – gratis voksenprat