Angel Montgomery Webcam

John Prine

"Angel From Montgomery" er en konsertstift av Hank Williams barnebarn Holly Williams. Siden den første innspillingen har Angel fra Montgomery blitt dekket 70 ganger. Den mest kjente omslagsversjonen er fra den elskede sangeren Bonnie Raitt. Hun spilte inn sangen for å inkludere på albumet Streetlights fra 1974. I tillegg til studioversjonen, har Raitt fremført sangen flere ganger live. Inkludert sporadiske duetter med John Prine, som hadde en betydelig innflytelse på Raitt fra første gang hun hørte musikken hans.

Angel Montgomery kort i filmen

Angel Montgomery Career, Prine

"Angel From Montgomery" er fremført i filmen Into the Wild av karakterene Tracy Tatro og Christopher McCandless . Koret blir sunget kort i filmen Courage Under Fire av karakterkapteinen Karen Emma Walden under en av flashback -sekvensene. Jeg elsker historien om Steve Goodman som får Kristopherson til å komme og høre John spille et helt sett i en tom klubb. I 2022 fremførte Raitt Angel fra Montgomery med Jackson Browne på Standing Rock Benefit Concert, Stand in Solidarity. Bonnie viet sangen til alle kvinnelige vannbeskyttere fra den stående rock Sioux -stammen i Nord -Dakota.

Som dekket Angel fra Montgomery?

Mange av John Prines sanger har karakterer som går gjennom vanskelige livserfaringer. John ville synge sangene sine i første person, uavhengig av kjønn, personen var tilfeldigvis. I løpet av sin karriere spilte Prine inn 17 flere studioalbum, inkludert fem liveopptredenalbum.

Angel Montgomery andre vakre melodier, engel fra
  • Prines tidlige liv sentrer ikke rundt å spille musikk, i motsetning til andre legendariske musikere.
  • I løpet av sin karriere spilte Prine inn 17 flere studioalbum, inkludert fem liveopptredenalbum.
  • Mens Bonnie er kjent for andre Vakre melodier, Angel fra Montgomery skiller seg ut som en av hennes beste.
  • John Denver, Carly Simon, Old Crow Medicine Show, Susan Tedeschi og Tanya Tucker er bare noen få kjente musikere i tillegg til Raitt som har dekket denne legendariske sangen.
  • Han hadde et mentalt bilde av en kvinne som sto over kjøkkenvasken, og beklaget mye i livet, gammel før hennes tid og gift med en cowboy som er blitt gammel og motsatt.
  • Hans bidrag til musikk vil aldri bli glemt.

John Mayer begynte å dekke denne sangen på utvalgte konserter på 2022 Spring Tour. Gikk fra John PrineSin konseptidee til en signatursang for Bonnie Raitt. Mens Bonnie er kjent for andre Vakre melodier, Angel fra Montgomery skiller seg ut som en av hennes beste. Etter en årelang bedring, inkludert logopedi, var han i stand til å utføre, selv om han med en sterkt endret stemme.

Bak sangen: Angel fra Montgomery av John Prine

Sangen har blitt dekket mye av forskjellige artister. Men dessverre, i april 2022, døde John i en alder av 73. Hans bidrag til musikk vil aldri bli glemt.

‘Ozark’ finale: John Prine‘S’ Angel from Montgomery ‘snakker bind om Netflix -serien’ Ending – Showbiz Cheat Sheet

‘Ozark’ finale: John Prine‘S’ Angel from Montgomery ‘snakker bind om Netflix -serien’ Ending.

Angel Montgomery ut som en

Klikk her – gratis voksenprat