Angela Aguirre Webcam

Møte Angela Aguirre Av Millennial Mija

Byjobber er definitivt trygge, men å holde hjernen min låst innenfor rammen av slike stive arbeidsmiljøer var ikke lenger. Hjernen, ånden og sjelen min led så mye fordi de ikke hørte hjemme der. Hennes første bok av dikt og skrivemeldinger ble utgitt i 2022 og har tittelen Confessions of a Firework. I 2022 ble Angela medgründer av Chingona Fire. Chingona Fire var et Latina Feminist Poetry Collective som kuraterte hendelser for farger i Los Angeles.

Angela Aguirre City Jobs
  • Hennes arbeid har blitt omtalt av Latina Magazine, All Def Digital, Voto Latino, KCET + The Huffington Post.
  • Det er så ironisk at jeg måtte slutte å jobbe for å lære hva arbeidet egentlig var.
  • Hun har opptrådt siden 2022, og har undervist i workshops og gjort hovednoter på mellom- og videregående skoler, og universiteter over hele landet.
  • For meg var det ikke reelt arbeid å jobbe i utdanning og rekreasjon; Fordi jeg ikke levde i mitt formål.
  • Risiko er for folk som har råd til å ta dem.

Risiko er for folk som har råd til å ta dem. Dette er den typen skjev fryktbasert visdom som er gitt av fattigdom og avhengighet. I årevis ble jeg fanget i et bur av foreldrenes frykt. Å leve i frykt vil få deg til å tro at fordelene og pensjonsplanene til en regjeringsjobb er en mye tryggere innsats enn å ta en sjanse på deg selv. Nevermind dramaet, nepotismen og lønnskapene- hvor jeg er fra, en "byjobb" var målet. Den enkleste måten å “komme opp på.”Og ja, det er sannhet i det.

Angela Aguirre led så mye fordi

Introadert gründer suksesshistorier: episode 4

Jeg bestemte meg for at jeg ikke lenger kunne tillate meg selv eller potensialet mitt til å fortsette å bli ignorert. Når du kommer fra fattigdom, er det også kjent å leve i frykt. I panseret, å spille det trygt, betyr å holde seg i live.

Angela Aguirre og skriving av spørsmål ble publisert