Angela Montoya Webcam

Angela Montoya

Angela ville ikke engang la sin ett år gamle datter, Allison, spille utenfor. Montoya, fra West Valley City, hadde blitt skutt i hodet, sa West Valley Police talskvinne Roxanne Vainuku. WEST VALLEY CITY-To kvinner og en 15 år gammel gutt ble begge skutt inne i et kjøretøy sent lørdag i West Valley City.

Angela Montoya og hindring

Angela Montoya dette var

Kjøretøyet forlot åstedet i noen tid før den andre sjåføren stoppet ved ferieoljen for å be offiserer der om hjelp med den skadde kvinnen, ifølge Matheson. Mens offiserer kjørte Chase til politistasjonen, sa de at han var "Cantankerous og fysisk utfordrende" for en detektiv. Da detektiven fortalte at han ønsket å intervjue ham om sin oppfordring til 911, sa Chase at han "ønsket en advokat og bare bestille ham i fengsel," heter det i erklæringen.

Kopier lenke til Del

Jayson Rue Chase, 38, ble arrestert i forbindelse med skuddvekslingen og ble booket inn i Salt Lake County fengsel for etterforskning av drap, grov vold, Feloniutladning av et skytevåpen, besittelse av et farlig våpen av en begrenset person og hindring av rettferdighet. Få oppdateringer Registrer deg for service- og nekrologoppdateringer. En podcast der hun og andre Pitch Wars 2022 Alum, Melanie Schubert, Interview Publishing Industry Experts and Authors i alle faser av deres forfatterreise. Dette var utsikten som Angela Montoya så utenfor Chapel Hill -leiligheten hennes.

Politiets hendelser – Daily Journal

Politiets hendelser.

Klikk her – gratis voksenprat

Mens politiet etterforsket åstedet på 3100 s. Jayson Rue Chase, 38, ble arrestert søndag 21. juli 2022, i skudddøden til en kvinne, 34, og skytingen av en 15 år gammel gutt som begge var passasjerer i baksetet til en bil med ham. Han ble booket inn i Salt Lake County fengsel for etterforskning av drap, grov vold, Feloniutladning av et skytevåpen, besittelse av et farlig våpen av en begrenset person og hindring av rettferdighet. Vi delte de oppdaterte detaljene i 2022 netto verdier for skuespillerinne som månedlig, lønn, biler, årlig inntekt, eiendom nedenfor. Etter Wikipedia, IMDB, Forbes online-ressurser, erkjenner skuespillerinnen Angela MontoyaNettverdien er $ 1.5 millioner. Etter at han ble skutt, kom tenåringen ut av kjøretøyet og flyktet.

Valley View Memorial Park and Funeral Home

Tenåringen hadde et skuddskudd på høyre skulder, men klarte å snakke med offiserer, sa West Valley Police LT. Shane Matheson. Med over 1 900 lokasjoner tjener Dignity Memorial -leverandører stolt over 375 000 familier i året. Hjelp med å fortelle historien om din kjære unike liv. Legg igjen et minne eller del et bilde eller en video nedenfor for å vise din støtte. Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du be nettverksadministratoren om å kjøre en skanning over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter.

Angela Montoya med den skadde kvinnen
  • Montoya, fra West Valley City, hadde blitt skutt i hodet, sa West Valley Police talskvinne Roxanne Vainuku.
  • Vi delte de oppdaterte detaljene i 2022 netto verdier for skuespillerinne som månedlig, lønn, biler, årlig inntekt, eiendom nedenfor.
  • "Imidlertid kjørte denne personen til et annet sted i området og kom ut av bilen. På den tiden kom en annen person, kjent for de i kjøretøyet, inn i bilen og satte seg ut for å kjøre til et sykehus for å få hjelp til kvinnen i baksetet, "sa Vainuku i en uttalelse.
  • Han ble booket inn i Salt Lake County fengsel for etterforskning av drap, grov vold, Feloniutladning av et skytevåpen, besittelse av et farlig våpen av en begrenset person og hindring av rettferdighet.