Angela Zambrano Webcam

Angela Zambrano datter, de planlegger nå

Angelica Zambrano

Jeg ignorerte stemmen hans og sa: "Herre, jeg vil ikke dø i dag!"Men han gjentok," vær forberedt, for du vil dø i dag!"Denne gangen sa han det høyere og med større kraft. Jeg svarte: "Herre, jeg vet at det er at du snakker med meg; jeg ber bare om en bekreftelse og etter det, gjør med meg som du vil. Jeg vil gjøre hva du ber, jeg skal overgi meg, selv om jeg er redd, fordi jeg vet at du er med meg og at du er ekte."Angelica Zambrano, en ung ecuadorian, hevder at hun var død i 23 timer, i løpet av hvilken tid hun møtte Jesus Kristus og ble ført gjennom helvete og himmel og sendt tilbake for å advare folk om realitetene i neste liv. Hun hevder å ha besøkt himmel og helvete fire ganger og å ha mottatt mange avsløringer fra Gud. Da fortalte Herren meg at jeg måtte vende tilbake til jorden. Jeg spurte: "Herre, hva er disse sårene her?"Han svarte," datter, det er arret fra den gårsdagen, da jeg ga livet mitt for menneskeheten.""

Angela Zambrano hun hevder å ha besøkt
  • Jeg så forferdelige demoner, av alle typer, både store og små.
  • Da sa han til meg: "Jeg har noe å vise deg at det er veldig viktig."Jeg så langt borte og så en skinnende by, en gullby!
  • Jeg ignorerte stemmen hans og sa: "Herre, jeg vil ikke dø i dag!"Men han gjentok," vær forberedt, for du vil dø i dag!"Denne gangen sa han det høyere og med større kraft.
  • Angela er også aktiv i fast ledelse og i Dallas -samfunnet.
  • Så tok Herren meg til å plassere der det var en veldig kjent mann.
Angela Zambrano denne gangen sa han det

Datter, jeg vil fortelle deg at hun ikke har kunnskap om tingene som skjer på jorden. Jeg vil fortelle deg at du må gå og fortelle menneskeheten, fortelle avgudsdyrkere at helvete er ekte, og at avgudsdyrkere ikke vil arve mitt rike, men gå og fortelle dem at hvis de omvender seg, kan de komme inn i mitt himmelske boliger. Gå fortelle dem at jeg elsker dem og fortelle dem At Mary ikke har kunnskap om noe og den eneste som de må opphøye er meg, fordi verken Mary eller St. Gregory eller noen annen helgen kan tilby frelse. Jeg er den eneste som redder og utenfor meg- ingen, ingen, ingen redder! "Han gjentok det tre ganger – at ingen kunne redde; bare han redder. Herren fortalte meg at det var mange kjente mennesker i helvete, og også mange mennesker som hadde visst om Herren.

Angela Zambrano veldig kjent mann

Angela C Zambrano

Jeg hørte andre mennesker synge, så jeg spurte ham: "Herre, jeg vil at du skal ta meg der borte, der disse menneskene synger."Jesus observerte meg, jeg kunne fortelle hvordan han observerte meg, men jeg kunne ikke se ansiktet hans, bare bevegelsene i ansiktet hans. Mens tårene hans strømmet over plagget hans, spurte jeg ham hvorfor han gråt. Jesus sa: "Demoner holder også møter på dette stedet."Og jeg sa:" Demoner holder møter?"Jesus sa:" Ja, datter, de møtes for å planlegge, for å planlegge hva de vil gjøre for menneskeheten. De har daglige hemmelige møter."Og med det tok Jesus meg til en celle, der jeg så et trebord med stoler rundt det. Og det var demoner – alle typer demoner. Jesus forklarte: "Datter, de planlegger nå å gå og ødelegge pastorenes familier, misjonærene, evangelistene og alle de som kjenner meg. Datter, de vil ødelegge dem; De har mange dart.""

Texas Takeaways: Sidleys Dallas -ledere om hvorfor dette vil være et flott år for nye ansettelser og unge tilknyttede selskaper Texas Law – Law.com

Texas Takeaways: Sidleys Dallas -ledere om hvorfor dette vil være et flott år for nye ansettelser og unge tilknyttede selskaper i Texas.

Klikk her – gratis voksenprat

Angela Zambrano ga min

Jeg så på føttene hans, han hadde på seg skinnende gyldne sandaler, av strålende gull. Da jeg tok hånden hans, var det ikke som da jeg berørte kroppen min, hånden min ikke gikk gjennom den. Jeg spurte ham: "Herre, hvorfor gråter du?"Han svarte," datter, fordi det er mer som går til grunne, og jeg vil vise deg dette, slik at du vil gå og fortelle sannheten, og slik at du ikke kommer tilbake til det stedet."Der, blant de himmelske herskapshusene, så jeg blomster som svaiet.