Angelica Mendez Webcam

Kvinne som utløste firestorm på sosiale medier for påstander om overgrep mot barn som ble arrestert

"De utallige anropene til dispatch -senteret vårt tok verdifull anropstid for andre borgere som hadde behov for nødetater," sa lensmannens tjenestemenn. Til tross for den falske karakteren av beskyldningene i den virale videoen, utløste den en brannstorm av sinte reaksjoner på nettet. Det sjokkerende øyeblikket kvinnen innrømmer at hun er forelsket i sin døende beste venns mann – og til og med delt… Svart rektor arrestert for å utøve sin rett til å avhøre politiet. Denne kvinnen er en rasist …Hun så en svart jente med hvite mennesker, og det første som kom inn i hennes syke sinn var slave.

Se på hvordan han lever og sammenlign det med det han sier. Ingenting galt med et enkelt liv, men jeg interesserer spesielt i bakgrunnen… Jenta hadde på en rød og hvit bondetopp, Bermuda Shorts og Red Chuck Taylor Converse. Og de av oss som kjenner kvalitetsklær, kan fortelle at skjorten ikke var noen billig mote nova bullshit heller. Jeg kjøper ikke unnskyldningen til en "urolig mage."Jeg håper jenta er virkelig ok. Hvorfor satt de bare der og så mens damen sa at de misbrukte henne?

Angelica Mendez Police gjorde det ikke

Hvem er Angelica Marie Mendez? Falsk #costcogirl rapport beskyldning

‘Selv om vi setter pris på den forståelige forargelsen med barnekriminalitet, oppfordrer vi publikum til å være engasjert og hjelpsomme mot rettshåndhevelse, så det kan være en samfunnsinnsats når vi bekjemper kriminalitet. I en tweet sa Gilbert -politiet at de bestemte at jenta var "trygg og ved god helse" og "det ble funnet at barnet hadde nektet å spise dagen for videoopptaket på grunn av en opprørt mage."The Riverside County Sheriff’s Department vil minne publikum om at ikke all informasjon som er på internett eller på sosiale medier er nøyaktig og kan være veldig misvisende. Selv om vi setter pris på den forståelige forargelsen med barneforbrytelser, oppfordrer vi publikum til å være engasjert og hjelpsom mot rettshåndhevelse, så det kan være en samfunnsinnsats når vi bekjemper kriminalitet.

Angelica Mendez Hvorfor var de bare
  • Politiet gjennomførte 4 uavhengige undersøkelser relatert til denne hendelsen, og alle fire av de uavhengige etterforskningene konkluderte med at anklagene var falske.
  • "Disse alvorlige påstandene satte i gang hundrevis av personaletimer, av flere rettshåndhevelsesbyråer, i to separate stater," Riverside County Sheriff’s Department sa en pressemelding lørdag.
  • Ifølge politiet, "Disse alvorlige påstandene satt i gang hundrevis av personaletimer, av flere rettshåndhevelsesbyråer, i to separate stater.""
  • Jenta hadde på en rød og hvit bondetopp, Bermuda Shorts og Red Chuck Taylor Converse.
  • Mendez ble booket inn i John Benoit interneringssenter og siktet for å ha rapportert en falsk forbrytelse og gitt falsk informasjon til en politibetjent, begge forseelser.

Mendez ble arrestert lørdag og booket på John Benoit interneringssenter for mistanke om å rapportere en falsk forbrytelse og gi falsk informasjon til en offiser. Mendezs video- og politirapporter vakte etterforskning av begge Riverside County Sheriff’s Department og Gilbert Police Department, i Arizona, som kontaktet familien. De virale innleggene fikk trekkraft på sosiale medier, og noen brukere identifiserte jenta og hennes familie ved navn og publiserte hjemmeadressen. De fant også farens arbeidsplass og inkluderte et telefonnummer å ringe slik at de kunne "redde" jenta. Hun legger til at den hvite familien ‘fornekter henne’ og ‘sannsynligvis bruker henne som en slave.’Mendez avslutter videoen med å si at hun ringte 911 på familien. Det er veldig frekt og veldig ekkelt av disse menneskene.Politiet kom ikke til åstedet, men Mendez sendte senere inn en politirapport.