Angelina Sanchez Webcam

Angelina Sanchez

Angelina Sanchez ’22 tok førsteplassen i det årlige University of Houston Law Center’s Blakely Advocacy Institute National Mediator Competition, holdt praktisk talt i oktober. Arrangementet tilbyr studenter fra advokatskoler over hele landet muligheten til å fungere som meklere i et "høyt innsatsmiljø" med konkurrenter som fungerer som advokat/klientteam i meklingsscenarier. Sanchez gikk vellykket gjennom fire to-timers meklingsrunder, inkludert caucuses og advokat-klientkonferanser som ble observert og kritisert av dommerne. Et medlem av Law Schools alternative tvisteløsning Honor Society, Sanchez konkurrerte tidligere som et forhandlingsparti, men dette var hennes første opptreden som mekler. For UHLC -konkurransen ble hun coachet av stipendiat ADRHS -medlem Xinxin Zhou ’22.

Angelina Sanchez Houston Law Center

Angelina Sanchez Ascension Specialists

NationalityMexicanoccupationPoliticianPolitical Party Prdeva Angelina Sánchez Valdez er en meksikansk politiker fra partiet i den demokratiske revolusjonen. Fra 2008 til 2009 fungerte hun som stedfortreder for LX -lovgivningen i den meksikanske kongressen som representerte Federal District. "Xinxin hadde deltatt i en lignende konkurranse i fjor, så hun brakte mye innsikt i å lage en åpningsuttalelse, hvordan dommere ville reagere og for å håndtere vanskelige følelser og temaer involvert i noen tilfeller," sa Sanchez.

Hva kan jeg gjøre for å forhindre dette i fremtiden?

Angelina Sanchez er en tredjeårs jusstudent ved Brooklyn Law School. Før advokatskolen jobbet Angelina i forskjellige bransjer, inkludert markedsføring, gjestfrihet og finans, sist for et Fin-Tech Company, IPC Systems, Inc. Etter endt utdanning håper hun å jobbe i åndsverksrett, hennes faglige fokus. Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du be nettverksadministratoren om å kjøre en skanning over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter. Stigningsspesialister bruker sin kompetanse på et bestemt medisinområde for å støtte en komplett omsorgsplan som er tilpasset dine behov. Du vil da få informasjon spesifikk for den nye tjenesteområdet ditt.

Angelina Sanchez ved det årlige universitetet

Jerry’s Painting Scholarship -vinnere – LA Junta Tribune -demokrat – La Junta Tribune -demokrat

Jerry’s Painting Scholarship -vinnere – LA Junta Tribune Demokrat.

Klikk her – gratis voksenprat