Angie Varina Webcam

Angie Varina etter endt utdanning fra Florida International

Hvem er Angie Varona?

Videre er det mange falske fotografier tilgjengelig på internett. Fordi Angies private bilder er over hele internett, var situasjonen et mareritt for henne. I en alder av 13 år, gjennom Photobucket, hacket noen og lekket nakenbilder på internett. Dette ble viralt og Angie måtte takle så mye stress. Men hun ignorerte alle de negative sidene og forfulgte sin modelleringskarriere. Nå er hun en av de vellykkede påvirkere av sosiale medier.

Angie Varina Wanita YG
  • Men fordi alle vil vite om henne, ble hendelsen henne til å bli et internett -sexikon.
  • Angies fars navn er Juan Varona og hun er mor Maria Varona.
  • Du vil også få magasiner og prisinformasjon også på Cagey Celeb.
  • Angie ble deretter akseptert for Florida International University.
Angie Varina promoterer ingen

Denne artikkelen fremmer ikke noe vokseninnhold på noen måte. Som voksen bruker Angie nå den samme typen fotografier som brakte henne så mye lidelse som tenåring for å gi drivstoff til karrieren hennes – og dyrke USD $ 1.000.000 nettoverdi. Selv om Angie ikke sendte disse fotografiene til kjæresten sin med forventning om at de ville gjøre henne berømt, var det akkurat det som skjedde. Etter endt utdanning fra Florida International Universitetet med en grad i statsvitenskap, gjenvunnet Angie sin makt på en stor måte. Angie har en kjæreste, Juan Pablo Inguanzo som hun for tiden er i et seriøst forhold. Han legger ofte ut bildene hennes med Juan, og de ser ut til å være fornøyde med hverandre.

Jeffree Star

De liker å tilbringe tid med hverandre og oppleve ungdommens gleder. Det ser ut som om de har vært i et forhold i lang tid og vil fortsette å gjøre det i fremtiden, basert på deres store kjemi i bilder. Angie Varona, Som alle andre stjerner, strev du for å holde sitt personlige og romantiske liv privat. Alle vil ikke være i stand til å motstå lokket hennes, fra hennes ostentatiske bilder til motivasjonsvideoene hennes. Angie bygde også et nettsted der du kan få sanntidsoppdateringer om hennes kommende prosjekter. Hennes utlandske skikkelse og kjendis, derimot, trakk oppmerksomheten til en rekke store bedrifter.

Angie Varina i den tidlige alderen av