Angie Varona Webcam

Angie Varona hun senere dro til

Er Instagram -modellen, Law School grad Angie Varona En gift kvinne?

Hennes lidenskap for modellering førte imidlertid til at hun flyttet karriereveien. Hun holder sin slanke timeglassfigur ved å spise rikelig med grønne, sunne grønnsaker og trene på treningsstudioet. Angie er derimot omtrent 5 fot 2 tommer høy og veier rundt 50 kg. Hun har en nettoverdi på omtrent $ 500 000 og hovedkilden til inntekten er modellering, sponsing av merkevarer, bare fans osv. Nettoverdien av Angie Varona er $ 350 tusen USD fra 2022.

Nå er hun en av de vellykkede påvirkere av sosiale medier. Hun ble oppmerksom på Internett i 2007 da hun var 14 år gammel og sexy selfies av seg selv ble lekket på nettet og ble viral. Hun hadde lagret bildene på fotobøtte, men kontoen hennes ble hacket. Bildene som inkluderte skudd av Angie i BH og truser og var ment for kjæresten sin den gangen og havnet på voksne nettsteder over hele internett.

Angie Varona gift kvinne

Angie Varona Av bilder

Hun dro til St. John a. Ferguson Senior High School for sin topputdanning. Hun gikk på Miami Dade College for pre-law-studier etter endt utdanning fra videregående skole. For å få ytterligere kunnskap, deltok hun Florida International University, Hvor hun fikk en Bachelor of Arts -grad i statsvitenskap. Hun dro senere til St. Thomas University for å bli offentlig foredragsholder. Carter Reynoldscarter Reynolds er en Instagram -kjendis som først ble fremtredende på ……

  • Før han startet et kjærlighetsliv med Rick, var Angie tidligere i et romantisk forhold til Juan Pablo Inguanzo.
  • Angies Instagram -konto har for øyeblikket nesten tre millioner følgere.
  • Vanora har holdt et rent og profesjonelt bilde i media og allmennheten øyne.
  • Et av hennes mest populære fotografier på sosiale medier var med Quentin Tarantino, en kjent filmregissør.
  • Kontoen hennes ble imidlertid stjålet, og alle hennes personlige bilder ble virale på internett.
  • Angie er veldig opptatt av kroppsfiguren hennes og er en treningsstudioelsker.
Angie Varona da hun var 14 år

For flere artikler om nydelige Instagram -modeller, følg med med en gift kjendis. Den vakre Instagram -stjernen ble født Angeline Varona 12. september 1993, i Florida, USA, under dyrekretsen av Jomfruen. Angie ble deretter akseptert for Florida International universitet.