Anllela Sangra Webcam

Anllela Sagra Alder 【Wiki】 Biagrafía, Novio, Medidas, Height, Edad, Weight

På Instagram får innleggene hennes millioner av visninger hver tusenvis av kommentarer. Hun har blitt omtalt på omslagene til ‘Fitness Curves’, ‘Iron Man’ og ‘Tendencia’, for å nevne noen. Sagra er sponset av 1Up Nutrition, et supplementmerke med base i USA.

  • Hun har en søster som heter Laura Sagra som er en populær treningsmodell i seg selv og har rundt 408 tusen Instagram -følgere.
  • Brukere på Reddit blir helt vanvittige på operasjonsnyhetene hennes.
  • Det har blitt omtalt på forsidene til “Fitness Curves”, “Iron Man” og “Tendencia” for å nevne noen.
Anllela Sangra -brukere på

Anllela Sagra begynte å trene inderlig og tilbrakte mer og mer tid i treningsstudioet. Hun fikk betydelig muskelmasse, og som et resultat ble arbeidet hennes som modell sporadisk. Hun var imidlertid virkelig lidenskapelig opptatt av kondisjon og hadde et klart mål å oppnå.

Anllela Sagra Treningsmodell, Anllela Sagra, Fysisk form

Den brunhårede og brunøyde skjønnheten bodde det meste av livet i hjemlandet Colombia. Navnene på Anllelas foreldre har ikke blitt avslørt for publikum. Nyheter om Anllelas død begynte å dukke opp sosiale medier. Fansen hennes trodde at hennes død kunne være den eneste grunnen til at hun ikke lenger er aktiv på sosiale medier. Hun kan nå skryte av en hær av følgere på nettet som fortsetter å vokse år etter år.

Anllela sangra helt gal på operasjonen