Anna Delyla Webcam

Anna Delyla

Vi dekker profesjonelle idrettsutøvere, modeller og til og med sosiale medier for å gi deg den aller beste, oppdaterte informasjon i profilene våre. Gjennom hele prosessen lærte hun å bli selvhjulpne; ikke trenger motivasjon fra noen andre enn seg selv. Dette tillot henne å presse forbi hindringer, og bli vellykket i sin søken etter å oppnå en fantastisk kroppsbygning, og karriere innen bikini Fitness.

  • Hun støtter også forskjellige merker og samarbeider med forskjellige påvirkere.
  • Skjønt, når det gjelder barn, er det kjent at den berømte modellen har en datter og deler bildene på Instagram -kontoen sin.
  • Når hun ble involvert i dans og modellering fra en tidlig alder, så Anna karrieren komme til å stille etter å ha blitt gravid med sin datter.
  • Hun er også aktiv på Facebook der kontoen hennes har over 12K liker.

Selfie-stil-skuddet fanget modellen som ble posert inne i et hjem som var dekorert med et speilbord og svart piggstoler. Hun brukte ikke en geotag som indikerte hennes spesifikke sted, men i bildeteksten hennes delte hun at bildet var et throwback. Å være en påvirker på sosiale medier, har Instagram -profilen hennes over 675 000 individer som følger henne.

Anna Delyla hun ble snart kontaktet av

Emmaaemeliamouatxo modell wiki, biografi, alder, kjæreste, familie, fakta og mer

Anna Delyla fikk prominens da hun sank den første rangering i debuthowet, The Enercup 2022. Hun spiser et fleksibelt kosthold i løpet av dette stadiet, og lytter til kroppen hennes mens hun fremdeles er rasjonell for matvalgene sine – konsumerer alt i moderasjon. Uansett hvilken scene hun er i, jobber Anna alltid hardt og gir henne alt i treningsstudioet.

Anna Delyla deltar i sin første bikini

Anna bestemte seg for at det var på tide å ta en enda større utfordring – ta del i sin første bikinikonkurranse. Etter måneder med hardt arbeid i treningsstudioet, følte hun at det var på tide å ‘teste’ sin hardt opptjente kroppsbygning mot andre kvinnelige deltakere. Alt gikk bra i Annas liv, hennes modelleringskarriere begynte å plukke opp. Anna Delyla ble født i Nederland, og har bodd i Middelburg siden den gang siden. Hun øvde på forskjellige typer dans, alt fra klassisk ballett, ballsaldans, jazzballett, til pol fitness og gatedans.

fett

Anna Delyla har en berømt Instagram -konto med over 685 000 følgere. Henne Instagram -konto kan identifiseres med navnet ‘@anna_delyla’. Hun er også aktiv på Facebook der kontoen hennes har over 12K liker. Annas resultater på bikini -scenen gikk ikke upåaktet hen. Hun ble snart kontaktet av et kjent treningsselskap som tilbød henne en sponsoravtale. Når datteren hennes ble eldre, Anna bestemte seg For å komme tilbake i form og ta vare på hennes fysiske og mentale helse ved å trene i treningsstudioet.

Dating er å beskrive en scene i en persons liv når han eller hun aktivt forfølger romantiske forhold til forskjellige mennesker. Hun har rangert på listen over de kjente menneskene som ble født 20. januar 1986. Hun er en av de rikeste modellene som er født i Nederland.