Anna Paul Webcam

Anna Paul har imidlertid omtalt

Bare fans

Hun har oppnådd millioner av følgere på henne sosiale medier håndtak. Nei, Anna Paul er ugift og dating En personlighet i sosiale medier som heter Glen Thomson. Anna Paul er en kjent australsk-tyrkisk modell, YouTuber, leppesynkroniserende kunstner og en Sosiale medier Influencer.

Anna Paul hun holder australsk nasjonalitet

jeg er en Anna Paul Stan først og et menneskelig sekund

— 𝐰𝐚𝐥𝐥𝐢𝐬 𝐓𝐎𝐃𝐀��� (@asitwallis) 24. mai 2022

Anna ble født og oppvokst i Queensland, Australia. Hun hadde vært i Tyrkia og Bulgaria ganske mange ganger. Ikke mye informasjon er tilgjengelig om hennes familie og foreldre. Anna er den typen person som liker henne, holder sitt personlige liv langt borte fra sitt profesjonelle liv. Hun har faktisk ikke gitt noen informasjon om grunnskolen og barndommen. Anna Paull har ikke vunnet noen priser, men hun er godt anerkjent som modell og steg til berømmelse som Instagram-påvirker og YouTuber Star.

Hvor gammel er Anna Paul?

Hun prøvde alltid å presse seg fremover og jobbet konsekvent i karrieren. Anna Paul ble født 10. mai 1999 i Queensland, Australia. Det er ingen informasjon tilgjengelig Om faren og moren.

Anna Paul Influencer og YouTuber Star
  • Etter hvert fikk Anna popularitet på plattformen da motebildene og videoene hennes tiltrakk tusenvis av følgere og likes.
  • Hun har imidlertid omtalt foreldrene sine noen ganger på Instagram -innlegg.
  • Hun er en av de beste påvirkere av sosiale medier i Australia.
  • Hun har australsk nasjonalitet og har hvit etnisitet.
  • Hun tjener også høyt gjennom Tik Tok mens hun holder et stort antall følgere på den plattformen.