Annabella Galeano Webcam

¿El Pack? Anabella desnuda paraliza las Redes

Hun har også to Facebook -sider, kalt ‘Anabella Galeano‘Og’ Anabella+’. Nylig opprettet hun en annen konto på Instagram under kallenavnet ‘@anabellaplus_’, som hun begynte å legge ut IGTV -videoer. Noen av hennes mest populære YouTube -videoer er “Maraton Abdominales – Anabella Galeano”, “Planchas Dinámicas Para Abdominales – Anabella Galeano” og “Prøv på Haul | Spesielt 300k Bikini & Thong – Anabella Galeano ”, blant mange andre. Anabella Galeano lanserte sin offisielle selvtitulerte YouTube-kanal 24. mars 2022, men ble først aktiv på den i januar 2022, da hun la ut sin første video med tittelen “Rutina de Piernas y Glúteos- Anabella Galeano”. Hun fortsatte å produsere videoer relatert til kondisjon og arbeid, der hun ville registrere seg selv og demonstrere ytelsen til øvelsene, noe som bidro til å utvide fanbasen hennes.

Etter å ha oppdaget alle fordelene med sosiale medier Plattformer, Anabella ble en del av dem. I 2022 lanserte hun sin offisielle Instagram -konto under brukernavnet ‘@anabellagaleano__’ og begynte umiddelbart å dele bilder og korte videoer av provoserende innhold. Fra midten av 2022 er Anabella Galeanos nettoverdi estimert til nær 1 million. Foruten de, begynte Anabella til slutt å lage eksplisitt innhold for voksne, for eksempel bilder og videoer. Hun driver sin offisielle konto på den svært populære Onlyfans -tjenesten, og har også en konto på Patreon, hvor hun tilbyr fire medlemsnivåer på – “Hot”, “VIP”, “Diamante” og “Zafiro”. Anabella Galean er en påvirker i sosiale medier med over 140 000 følgere på Anabella Galean -kontoen sin.

¿El Pack? Anabella desnuda paraliza las Redes

Anabella Galeano holder sitt private liv langt borte fra publikums øye. Hun har aldri blitt oppdaget med noen fyr, så det antas at hun er singel for øyeblikket, siden det ikke er informasjon om kjæresten hennes.

  • Foruten de, begynte Anabella til slutt å lage eksplisitt innhold for voksne, for eksempel bilder og videoer.
  • Hun har også to Facebook -sider, kalt ‘Anabella Galeano’ og ‘Anabella+’.
  • Etter å ha oppdaget alle fordelene med sosialt Medieplattformer, Anabella ble en del av dem.
  • Anabella Galeano holder sitt private liv langt borte fra publikums øye.
  • I 2022 lanserte hun sin offisielle Instagram -konto under brukernavnet ‘@anabellagaleano__’ og begynte umiddelbart å dele bilder og korte videoer av provoserende innhold.
Annabella Galeano etter å ha oppdaget alt

Hun er mest anerkjent for sin fotoblogging på kondisjon og livsstil. Hun fungerte som verten for TV -nyhetsprogrammet “Adelantos”, og var også vertskap for TV -nyhetssendingen “Extra Lo Más Increíble”, som følger de mest sjokkerende hendelsene på sosiale medier scene i Nicaragua, som begge ble sendt på Canal 6. Hun jobbet som kringkastingsjournalist i åtte år, og flyttet deretter fokuset til en kondisjon og internettbasert karriere. I tillegg til sin karriere på Instagram og YouTube, har Anabella Galeano utvidet arbeidet sitt på andre sosiale medieplattformer – på Twitter kan du finne henne under brukernavnet ‘@anabellagaleano’.